INSPIRATION: Style: Животински елементи

11 comments
Моля, не свързвайте обезателно животинските елементи с "Най-мразим селски пръчки и леопардови щампи" и производни. Те могат да бъдат нещо наистина красиво и стилно, в зависимост от това как са вмъкнати в облеклото. За да докажа думите си, споделям с вас 7 аутфита, които включват в себе си именно такива елементи и страшно много ме впечатлиха. <3

Source: 1, 2, 3




















Source: 4, 5


Source: 6, 7


#personal
Най-после успях да се прибера в Чирпан. Ще имам малко време да си почина, да снимам за блога и да подготвя няколко поста, които да ми стоят за резерва, защото не знам, след като се върна в София, как ще съм с времето и дали ще имам възможност да пиша. НО не се притеснявайте, не смятам да ви изоставям!^^ 

#ninaaskyou
Направих 2 анкети (може да ги видите най-отдолу в дясната част), за да разбера отново вашето мнение по въпроса "На каква тема искате да бъде следващият ми пост?", може да избирате от: Чай, Пътешествия, Козметика, Друга. В другата ви питам "Кое козметично ревю искате да видите първо?", за да мога да го направя. Гласуването ще приключи съответно в петък и събота в 23:00 ч. Благодаря! 

Поздрави,
Нина


11 comments

  1. Не се кефя на животински принтове, дори и когато не става дума за "Мразим селски там-какво-беше" :D но искам косата на мацката от 4-тата снимка :))))

    ReplyDelete
  2. Оохх, шестият аутфит направооо... <3
    Само да не бяха тези UGGs. Никак не ме радват. :D

    ReplyDelete
  3. На мен май първата визия ми е фаворит. :з

    ReplyDelete
  4. Аз пък обичам животински принтове като някакъв акцент.Все ми е тая дали някой го смята за чалгарско/кичозно и т.н.Първата визия е очарователна :)) Имам си любима черно-бяла "леопардова" чанта и в комбинация с черна рокля е трепач :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Много съм съгласна! И аз преди не ги гледах много одобрително, но в някои аутфити са просто прекрасни. <3

      Delete
  5. Доста offtopic, но ми харесват рамките около снимките и как в тях долу вдясно си сложила source. :3

    ReplyDelete
  6. Много добър подбор на снимки :)

    http://vicsfashionmix.blogspot.com/

    ReplyDelete
  7. На мен ми харесват визии номер 1 и 2.

    ReplyDelete