Козметични придобивки: Мартенски благинки

12 comments

#personal
Ах, отдавна не съм ви досаждала, чак ми домъчня! Тъжно ми е и, че скоро не съм си преглеждала Bloglovin' и съм пропуснала всичките ви нови постове, но обещавам, че ще наваксам! 
Освен, че се преместих и беше лудница покрай това, започнах стаж в БАН, преподавам география на 11 и 12 клас (педагогическата ми практика от университета) и ходя на университет. Всичко това доведе до отсъствието ми през последната една седмица, но ще бъде така само докато свикна и всичко тръгне нормално. 

Този месец успях да отметна част от нещата, които чакаха търпеливо в уишлиста ми. Днес ви показвам основните козметични придобивки, а предполагам, че някои от другите неща ще се появят в March Favorites'14.
























Пудрата ми на BENECOS, която използвам повече от половин година, вече е към своя край, но в интерес на истината има още количество! Наистина е безкрайно икономична и някой ден ще си я взема пак, а може и да направя ревю, защото съм наистина доволна! 
Реших да изпробвам LAVERA Fine Loose Minaral Powder. Води се "прозрачна" - след като се нанесе се слива с цвета на кожата и матира. Перфектна е за фиксиране на грима. Обмислям да направя ревю и тогава ще разберете повече за нея! 
Цена: 29,70 лв
Може да бъде закупена от - тук.

ANCHIALO Стабилизирана черноморска луга
Все още не съм я изпробвала, но нямам търпение! Кой не знае и не е чувал за черноморската луга?! Тази конкретно мисля, че е от Поморийското езеро, защото пише, че е произведена в гр. Поморие. Може да се използва във вана, както и да се втрива директно върху кожата. Полезна е за толкова много неща, че по-лесно би ми било да изброя за какво не е полезна. Може да прочетете повече - тук.
Цена: 2,75 лв
Може да бъде закупена от - тук, както и в аптеките. 























Dr. Bronner's Magic Soap - Hemp & Peppermint
Може да се каже, че откакто започнах да се интересувам и да си купувам натурална и органична козметика, се каня да се снабдя с едно от тези "магически" сапунчета. Пробвах го съвсем малко на лицето и смея да кажа, че за минималния досег, който имаше с кожата ми, направи чудо. А бюти гурутата го използват да си мият четките с него, WTF? Въпреки че имам измиващ сапун за лице, мисля да го тествам известно време, след което, ако има нещо интересно, да споделя с вас. Избрах си варианта с коноп и мента. Напоследък съм яхнала ментовата вълна. :D
Цена: 6,90 лв
Може да бъде закупен от - тук.























Alteya Organics Bulgarian Rose Water
Имам съвсем малко количество от лавандуловата вода на Alteya Organics и вече нямам търпение да разпечатам тази! Получих тестер на розовата им вода (тук) и мисля, че ще се спогодим още по-добре. Сякаш розата наистина влияе по-нежно на кожата ми, от лавандуловата вода. 
Цена: 8,95 лв
Може да бъде закупена от - тук.























#comingsoon
Очаквайте ревю на Fusion Beauty Ultraflesh Shinebox, TOTD, а ако имам възможност да снимам, ще направя пост за утрешната еднодневна командировка от стажа в БАН.

Поздрави,
Нина


12 comments

  1. Лугата ти няма как да не е от Поморие,само от нашето езеро се добива (е,и от Атанасовското езеро в Бургас,но това е едно и също).Интересно ми е да споделиш впечатленията си от тази бутилирана версия,защото аз миналата зима специално ходих на процедури с луга и не останах доволна,нямаха ефект.Разбира се,това си има обяснение,няма как калта и лугата в езерото да са богати на минерали и полезни съставки,след като постоянно я ползват в санаториума,а на калта й трябват десетки години да преседи в езерото,за да добие широкия си диапазон от полезни свойства.Но,както казах,интересно ми е дали тази няма да се окаже чудо в шишенце :) Аз съм от Поморие,btw,затова изглеждам компетентна,хаха :)
    Честити нови придобивки :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Вярно е, че съдържат еднакви елементи, но ми се стори интересно да споделя, че тази е точно от Поморийското езеро. След като я пробвам за по-дълго време, ще споделя с вас впечатленията си. ^^

      Delete
    2. Здравей, радвам се, че си попаднала на нашия продукт :) Ще бъде чудесно ако споделиш мнения след няколко процедури,

      Delete
    3. Здравейте! Ще споделя непременно! :)))

      Delete
  2. Много интересни придобивки. Като натрупаш опит ще се радвам да прочета за лугата и за сапунчето, не бях срещала такова до сега.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Радвам се, че има хора, които проявяват интерес! Ще споделя впечатленията си и опита със сигурност! <3

      Delete
  3. Чудесни продукти, ще чакам да споделиш след като ги изпробваш. Крайно време е да си взема нещо от зоя и аз, днес гледах един крем много ми допадна, но имам още помади за довършване.

    ReplyDelete
  4. Страхотни придобивки, Нинка <3 .Толкова магически и красиви снимки! Много се интересувам от магическия сапун, как ти повлия на лицето? С какво го нанасяш - гъбичка, четка или само с ръце? Почиства ли добре според теб? Все още се двоумя дали ще ми изсуши много кожата ако се мия с него всяка вечер, но много ми се иска да си го купя и да ползвам само него вместо гел... чакам ревюта и отзиви, всичко е много интересно! :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Хихихи, благодаря ти, Преси! Както казах, имах съвсем малък досег с него, но, още от днес, ще започна да го използвам и, след известно време, ще споделя своите впечатления! ^^

      Delete
  5. Много хубав пост. Моля те за едно ревю на сапуна, когато натрупаш впечатления, че много му се чудя. Аз съм с много мазна кожа и все не мога да си намеря подходящия продукт за измиване.... :(
    Успехи!! :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Благодаря!
      Добре, ще направя ревю!
      Не знам дали си попадала на тази статия, но може би лавандуловия от ревюто ще ти пасне - http://www.ninahaveheart.com/2014/01/review-alteya-organics.html , защото смятам, че е за малко по-мазна кожа от нормалното.

      Delete