BADGER: Haul & Collection

14 comments
















Здравейте, прекрасни!
Може би вече знаете колко много обичам Badger, но реших да направя специален пост, с който да насоча изцяло вниманието ви към марката и да не мине току-така през погледа ви! ^^ Наскоро видях, че Badger е една от марките с 20% намаление за седмицата в iHerb и тъй като отдавна се каних да си поръчам разни балсамчета, които ги няма тук, се възползвах и направих поръчка. Цените на продуктите на марката в Зоя.БГ не се различават особено от цените в iHerb, но в чуждия сайт има някои модели, които липсват в магазина на Зоя. Ще отблелязвам "така" балсамите, които бяха част от последната ми поръчка, защото няма да ги разделям от цялата колекция, а ще говоря накуп за отделните видове. 

LIP BALMS & LIP TINT and SHIMMER


#1 | #6 - Highland Mint | Vanilla Madagascar (Lip Balms)
Vanilla Madagascar беше вторият балсам, който си взех на марката, след като се влюбих в първия (за него - по-долу). Е, той почти свършва и преди Коледа, си купих Highland Mint. Бях отишла до Зоя да купя за подарък на Габ и реших да си направя и на мен такъв. Тя се влюби. Каза, че не е ползвала по-добър балсам! Винаги държа единия в чантата си, а другият стои в бюти кътчето ми и участва в ежедневния грим. Както подсказват имената на бласамите, единия е с ванилов аромат, а другият с ментов и има лек освежаващ ефект. Не оставят лепкаво усещане. Подхранват перфектно. Напълно съм забравила какво са напукани устни, откакто ги използвам! И двата балсама са добри по еднакъв начин, но мой личен фаворит е Highland Mint, заради аромата, а и напоследък, както знаете, съм доооста на ментова тема!
100% натурални и органик
Не са тествани върху животни
Количество: 4,2 гр.
Срок на годност: 12 месеца, след отваряне
Vanilla Madagascar: Може да бъде закупен от - тук или Смесен магазин.
Highland Mint: Може да бъде закупен от - тук или Смесен магазин.

#2 | # 5 - Mocha Cocoa | Cool Mint (Cocoa Butter Lip Balms) 
Мнооого исках по-голяма разфасовка от балсамите за устни на Badger! Те, за разлика от горните 2, са с какаово масло, но не само (цялото съдържание, може да видите в линковете за поръчка по-долу)! Консистенцията на самите балсами сякаш е по-груба, но ефекта, който оставя върху устните ми не се различава изобщо! Държа ги на нощната ми масичка и нон-стоп се мажа с тях. Cool Mint е феноменален, но обмислям да си спестя впечатленията тук, защото ще го включа със сигурност в поста за мартенските любимци! Mocha Cocoa мирише някак особено, уж на кафе, но не съвсем. С времето сякаш свикнах с аромата и започна да ми харесва много, но на някои хора може и да не се понрави.
100% натурални и органик
Fairtrade сертифицирани съставки
Не са тествани върху животни
Количество: 7 гр.
Срок на годност: 12 месеца, след отваряне
Mocha Cocoa: Може да бъде поръчан от - тук с код PDD469 за отстъпка от 5$ при първа поръчка от сайта.
Cool Mint: Може да бъде поръчан от - тук с код PDD469 за отстъпка от 5$ при първа поръчка от сайта.

#3 | #4 - Garnet| Red Jasper (Lip Tint and Shimmer)
Да си призная, леко съм разочарована от този продукт. Ако сте заинтересовани, мога да направя отделно ревю за тях и да ви покажа по-добре! Tint-чета не са лоши, а и са изцяло натурални, но цветовете не съвпаднаха с личните ми очаквания. Блясъкът (Opal Shimmer) е доста приятен и мисля, че ще го използвам по-често от "цвета". Придава някакъв перлен завършек. 
100% натурални и органик
Fairtrade сертифицирани съставки
Не са тествани върху животни
Количество: 4,8 гр.
Срок на годност: 12 месеца, след отваряне
Garnet: Може да бъде поръчан от - тук с код PDD469 за отстъпка от 5$ при първа поръчка от сайта.
Red Jasper: Може да бъде поръчан от - тук с код PDD469 за отстъпка от 5$ при първа поръчка от сайта.


LIP & BODY BALMS (tins)

Първият ми досег с Badger беше чрез Sleep Balm (Lavander & Bergamot). Помня, че веднага се похвалих, а и го споменавах на няколко пъти след това, но скоро ще ви разправям по-подробно за него и сега няма да се впускам в излишни писания, които ще повторя после! :D
Yoga & Meditation (Cedarwood & Mandarin) беше вторият ми балсам в метална опаковка на марката. С последната поръчка от iHerb, поръчах и на мама, защото тя мнооого го хареса, а на мен поръчах Highland Mint.  
Едно от основните качества на балсамите, освен, че са абсолютно натурални, е икономичността. Sleep Balm го имам сигурно вече повече от 1 година и сякаш дори не съм го преполовила. Другото хубаво нещо е, че въпреки посочения срок от 12 месеца след отваряне, аз не виждам разлика в качеството на продукта, след изтичането на тези месеци - нито маслата са изветрели, нито консистенцията се е променила. Предполагам, че ще мога да ги използвам много след посочения срок, което е чудесно! 
Е, няма как да пропусна да отбележа сладките опаковки на продуктите, защото, както обикновено, те насочиха вниманието ми към марката. Прекрасни са, нали? <3
100% натурални и органик
Не са тествани върху животни
Количество: 21 гр. (Sleep Balm, Highland Mint); 28 гр. (Yoga & Meditatio)
Срок на годност: 12 месеца, след отваряне
Sleep Balm: Може да бъде закупен от - тук или Смесен магазин.
Yoga & Meditation: Може да бъде закупен от - тук или Смесен магазин.
Highland Mint: Може да бъде поръчан от - тук с код PDD469 за отстъпка от 5$ при първа поръчка от сайта.

А това е цялата ми скромна колекцийка. <3

Марката предлага още слънцезащитни продукти, продукти за коса, сапуни и избор от балсами за всеки вкус и т.н.! Може да разгледате сайта им, ако имате интерес! Аз съм си сложила в уишлиста още стабилно количество видове и съм сигурна, че ще има и друг Haul. 
Надявам се, че ви е било интересно!
Искам да споделя, че много скоро ви очаква изненада! ^^
Поздрави,
Нина

14 comments

  1. Хвърлила съм око на един техен сет с балсами от Feel Unique, но нещо ми бавят последната поръчка и може да не стигна до тях...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Не се отказвай да ги пробваш, все пак и в България предлагат някои супер яки видове и няма да ти се налага да чакаш.

      Delete
  2. Голямо мазане ще пада хахаха :D

    ReplyDelete
  3. Много ми се иска да опитам някой от кремовете им или това са по-точно мехлеми.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Дала съм линкове, ще се радвам да се докоснете и вие до тези магически балсамчета. <3

      Delete
  4. Чуднички са! Със здраве да си ги ползваш или по-точно ЗА здраве. хихи :)
    А аз само искам да те попитам за тези балсамчета номер 3 и 4, имат ли цвят като се намажеш с тях или са безцветни?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Имат, аз точно за това съм писала, че съм леко разочарована от нюансите, защото не оправдаха очакванията ми, но това е същото като да си избираш червило онлайн. :)

      Delete
    2. Значи идеята ти да направи отделен пост за тези две, ще бъде полезна :)

      Delete
  5. След този пост се изкушавам да се метна до Зоя :D чак усетих вкусове за част от секундата <3

    ReplyDelete
  6. Изглеждат страхотно!Трябва да ги пробвам :))

    ReplyDelete
  7. Страхотен пост, Нин <3 Исках да те попитам колко ти излиза доставката от iHerb? От кога пазаруваш от там? Искам да си купя нещо, което тежи 2,59 кг (както ми казва там), но + доставка до Бг ми излиза 23 евро, а е само бутилка оцет :( Не знам вече какво да правя, искам да си го купя, а никъде няма доставка до Бг за по-малко от 30-40 долара... Има го и в Amazon, ама и там май е същото. Не мога да намеря как да си го набавя, след като го продават само в Америка, няма начин да дойде до България явно, струва само 5 долара, а с доставката става 40-50 лв :/

    ReplyDelete
  8. Здравей,малко извън темата,но искам да те попитам с какъв апарат снимаш и с коя програма обработваш ? : )

    ReplyDelete
    Replies
    1. Както отговорих и в Ask.fm: Снимам основно с фотоапарат Canon EOS 550D и обектив 50mm f/1.8, обработвам с Photoshop CS5. В блога има и снимки правени с iPod Touch 5 и телефона ми и обработвани с VSCO Cam и Pixlr Express. :)

      Delete