One Of My Days: Зима в пролетта

7 comments

Добре, признавам - потракваха ми зъбите днес, но изобщо не се оплаквам!

Този четвъртък беше ден, който изобщо не исках да идва и който дойде толкова бързо, че не се усетих - денят на изпитния ми урок за педагогическата правоспособност. 

От месец преподавам география в 12СОУ на два класа, с които извадих такъв късмет, че не е истина. По стечение на обстоятелствата, се оказа, че не мога да преподавам в другото училище, което си бях избрала, и се озовах в 12СОУ, заедно с една от най-любимите ми колежки. Освен, че ми се паднаха супер класове и базовата учителка е страхотна и практиката ми протича много гладко. 

Практиката завършва, след като направим съответен брой часове, но по някое време (за мен това време беше този четвъртък), идват преподавателите ни от Софийския университет да ни "преслушат", което се води за изпит. Оценка се поставя като се вземе предвид този изпитен урок + материалите, които ще им представим накрая на семестъра. 

Изпитът ми мина. Бях СУПЕР притеснена, което е напълно нормално за мен, но г-та и моята преподавателка казаха че всичко е минало добре и са харесали урока! Йей. 

Искам да благодаря на 11В клас, че ми помагаха. Без тях нямаше да се справя. <3 

Да, малко се отплеснах, но основното събитие за този ден беше този изпит. Благодаря и на времето, че успя да охлади емоциите в мен, че иначе щях да се подпаля, хаха. 

След изпита се прибрах. Реших да снимам и да направя и този четвъртък част от рубриката One Of My Days.

Градинката беше толкова свежа и прекрасна, че реших да рискувам да се намокря, но да направя някоя друга снимка за вас.











































































С огромно удоволствие и облекчение отметнах изпитния урок в планера ми.





















Следобедният десерт. Обожавам ги.






















Премахнах грима си с единствения продукт, който въпреки че не е натурален или органик, използвам много често и с удоволствие. Супер лесно почистват очния грим, както и грима на лицето, но за него не разчитам само на тях. Преди ги използвах само като пътувах, за да не взимам с мен други почистващи средства, но напоследък са станали част ежедневната ми грижа за кожата. Надявам се, че ги виждате добре, че е огледален образът, но сигурно сте ги срещали и са ви познати.



Реших да дремна, че ми дойдоха в повече емоциите, но пък мислите, които бяха в главата ми относно отминалото събитие, не ме оставиха да заспя. Въртях се повече от половин час и, след като промених часа на алармата, заспах.

Вечерта снимахме Unboxing Video на настолната игра "Игра на тронове". Стоян си я взе тази седмица, но аз се чудя как ще я играя с него. Изглежда супер сложна. Има цяла книга с правила на играта иии, да. Аз дори не съм чела книгите, нито съм гледала сериала и май нямам желание да го правя. :D

Събирах багаж и си подготвих мини опаковките за пътуване. От ляво на дясно - розова вода, лосион за тяло, тоалетно мляко за почистване на грим, ексфолиант, сапун за лице Х 2. Опаковките са от Джъмбо, освен шишенцето с магическия сапун на Dr Bronner's.



Не забравяйте, че крайният срок за участие в играта ми е днес в 23:59 ч.

Поздрави,
Нина

7 comments

  1. Първо поздравления за изпита! Страхотен пост и много красиви снимки! Направо с кеф си чета всеки път!:)))

    ReplyDelete
  2. Поздравления за изпита и от мен!Знам много добре какво е да те изпитват пред такава аудитория :) А снимките.....страхотни са..нямам думи!

    ReplyDelete
  3. Играта е наистина много сложна и аз дето съм фенка и на книгите и сериала ме е страх да я играя :D много красиви снимки на дъжда <3

    ReplyDelete
    Replies
    1. Хаха, ужас, наистина изглежда супер сложна... :D

      Delete
  4. Congrats и от мен за изпита, чудни снимки, покрай тях така ми се прииска да съм в леглото си и да мързелувам :-)))

    ReplyDelete