One Of My Days: Събота, 17.05.2014

5 comments





















Тази седмица имах леки здравословни проблеми и си останах вкъщи в дните, в които трябваше да се занимавам с моите си неща. Изключително мразя като пропускам основните ми занимания. После се чувствам виновна и усещам дълго време неприятно чувство. 
За уикенда реших, че трябва да се раздвижа повече и да си направя планове, които да ме изкарат от вкъщи. Съботата я посветих на Гери, а няколко часа, след като пусна този пост, излизам за блогърска среща №3, от която ще видите снимки тези дни!
Станах едва-едва. Кафето в кафемашината беше свършило, а аз не успях да намеря пакета, за да сложа. Не успях да си направя кафе и по другия начин - със смляно. Малко по-късно се сетих, че можех поне 3в1 да си забъркам, но вече нямах време. Разминах се и с него. Срещата ни с Гери беше рано. Много рано. А аз отново съм на вълна "не мога да стана сутрин". Оправих се  и излязох. Навън беше прохладно, а тревата беше мокра.






















Гери закъсня. (Спокойно, Гери, няма проблем, само уточнявам за разказа, хо) Беше много приятно - птичките пееха и имах време да направя няколко снимки и да се насладя на парка.

Слънцето се показваше от време на време и бързо стопляше всичко. Имаше и доста черни облаци, които заплашително ме гледаха. 
























Гери дойде.
Планът беше да си вземем чай от Starbucks и да го изпием навън. Седнахме за малко, заприказвахме се и почти изпихме чая вътре в кафето. Слънцето отново правеше опити за измъкване от облаците и решихме, че е време да се разходим.
Аз пих обичайното - зелен чай с мента, от онзи, който ви показах - тук. Реших, че следващия път ще разнообразя. 

Допихме чая си на една пейка, улисани в сладки приказки.

Решихме да хапнем в Supa Star, преди да се разделим. Аз ядох пилешка супа. Беше чудесна. Може би ще се повторя, но искрено ви съветвам, ако не сте посещавали това местенце в София, да го направите! <3 






















Разделихме се и аз поех по своя път към вкъщи.
Не знам какво ми става, но напоследък доста често обърквам автобусите и хващам съвсем други. Явно виждам цифрата, която ми се иска да видя, нетърпелива да се прибера, и се качвам без да се загледам като хората.

Слязох веднага, щом разбрах, че съм объркала превозното средство, а пред спирката имаше магазинче за 1 лев и реших да разгледам. Купих си 2 бурканчета за чай, метална купичка, която ще използвам за бижута или гримове, лъжица и червило, което си взех само заради цвета, защото ми беше интересно да видя как ще ми стои, преди да си взема някое по-хубаво. Реших да ходя пеш до другата спирка, защото изпуснах автобуса, който ми трябваше, и се намуших в търговски център, от който си тръгнах с този прекрасен лак. От магазинче за домашни потреби си купих още 3 бурканчета за чай, защото имах нужда за новите си видове, а и трябва да имам за резерва! :D 

Прибрах се с голямо закъснение. 
За следобедна закуска си приготвих прясно мляко с чиа, ленено семе, ягоди и череши.
Може да прочетете информационни статии за ползите от чиата и лененото семе - тук и тук.



Малко по-късно лакирах ноктите на двете принцеси. Те си избраха цветовете! :D






















Благодаря, че ме четете! 
Поздрави,
Нина

5 comments

  1. Извинявай за глупавия въпрос, но колко вида зелен чай предлагат в Старбъкс и каква горе-долу им ецената (на чаша)? Иначе страхотен пост и пълзотворен ден :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Амииииии, има с мента, с жасмин и не съм сигурна, но или е жасмин с портокал, или има отделно и с портокал. :D Пила съм само този с ментата. Цената на среден размер чаша е 2,70 лв., но искам да уточня, че среден размер е наистина голяяяма чаша. :D
      Благодаря! ^^

      Delete
    2. Благодаря! :) Приятна вечер и лека седмица *huggabear*

      Delete
  2. Снимката на лакираните принцеси е очарователна :)) Много сладка :))

    ReplyDelete