One Of My Days: Шеметен ден

8 comments

Както споделих и във Фейсбук, бях решила този ден да не снимам, въпреки че очаквах 28.05.2014 г. да бъде интересен. Но както си стоях в парка, изведнъж ми се прииска страшно силно да го запечатам в отделни снимки и да го споделя и ми светна, че мога да снимам с iPod-a. Е, вярно, че качеството на снимките не струва, но мисля, че отново се добива представа за местата, които показвам и тяхната атмосфера. 
За начало на деня поставям традиционното висене по спирки и придвижването към училището, в което преподавам. Днес, знаейки колко празни часове ми предстоят, си помислих, че би било добре да си взема нещо, което да ми прави компания. Бях си оставила книгата вкъщи, но и имах нужда и от нещо различно и по-леко за четене. Разгледах списанията в близката будка за вестници (Не купувайте от "Lafka"!) и GoBio веднага привлече вниманието ми. Бях го заглеждала на други места, но не знам защо не го бях купувала до сега. Реших да му дам шанс и така стана моят спътник за деня.


След като приключих с преподаването, се отправих към градинката пред Софийския университет, защото следващото важно нещо, което ми предстоеше за деня, беше посещение на единственото упражнение, което имам този семестър. Но до тогава имаше 4 часа, от които 3 - абсолютно свободни. Седнах на една пейка, любувах се на градината, птичките, четях GoBio и така мина част от времето. 

Омръзна ми да стоя на едно място, а и огладнях и се отправих към любимото ми място за хапване в района на Софийския университет - Supa Star. Чудно е как съм превъзмогнала срама от това да се разхождам сама, а и да ям сама навън!

Хапнах Пилешка - гъста, не я бях опитвала до сега, но за пореден път се уверих, че в Supa Star не предлагат лоша супа. Една от любимите ми е - Мароканска с нахут

След кратко чудене, се отправих към СУ, защото имах още време, а и се бях разбрала с колежка да се видим по-късно, за късмет срещнах и други колежки, с които се заговорихме и времето мина бързо. Това е част от нашата Географска библиотека. 

Малко по-късно решихме да пийнем нещо в Modera, а и ни оставаше още време до упражнението, за което част от нас бяха дошли. Не мисля, че има човек, който учи в Ректората и не е ходил в Modera. Предлагат много интересни и вкусни неща за ядене и напитки. 

След упражнението, имах още няколко свободни часа, за които си открих компания и успях да прекарам изцяло времето с Ат. <3

Постояхме в парка пред СУ, който започва да се превръща в моя много любима дестинация и място за прекарване на свободното време.

Другата ни спирка беше парковото пространство около НДК, защото по-късно имах среща със Стоян наблизо. Малко преди да тръгна, към нас се присъедини Вал и прекрасното й куче Рокси. Трябваше да я снимам, голям пропуск. 

Дойде време и за срещата ми със Стоян. Днешният ден беше специален.

Мястото, на което трябваше да идем, беше изненада, а в последствие се оказа La Casa Latina - супер приятният латиноамерикански ресторант, в който хапнахме набързо, както ние си знаем, и останахме много доволни. За хората, които искат да опитат такава кухня - препоръчвам! Персоналът беше страшно любезен, храната беше хубава.





















Жалко, че не успях да снимам залеза по-качествено - беше фантастичен!

Вкъщи, за финал, ме очакваше още една изненада -  беше пристигнал сладурският сет на Everyday Minerals, за който бях писала в моя The Beauty Wishlist. Със сигурност ще му направя ревю! <3  

Денят беше наистина шеметен и изпълнен с прекрасни емоции! 

Благодаря за вниманието!
Поздрави,
Нина

8 comments

  1. Прекрасен пост :) И задължително моля ревю на Everyday :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Благодаря!
      Ще направя, обещавам, но отново не знам кога точно.
      <3

      Delete
  2. Чудесен пост, Нинка :) Разкажи повече за това хубаво списание в някой следващ пост!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Мерси, Преси.
      О, да, възнамерявам да го включа в Favorites Of The Month. :)))

      Delete
  3. Сетът наистина изглежда супер сладко!
    Отдавна се каним с приятели да ходим в La Casa Latina и му е време вече. Ама пък толкова хубави места за хапване има в тая София, че не знаеш къде да отидеш по-напред xD

    ReplyDelete
    Replies
    1. Даааа, не ми се иска да го пипам, докато не го снимам за пост, хаха.
      Така си е с местата за хапване, но ако ви се яде точно такава кухня,
      отидете! :)))

      Delete
  4. Страхотна публикация отново!И така снимките са си окей ;)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Благодаря, радвам се, че мислиш така! ^^ <3

      Delete