One Of My Days: Зелени разкази

6 comments

Поредното "гостуване" в Чирпан свърши по-рано от предвиденото. Мои приятели щяха да пътуват към София и реших да си спестя миризмите във влака и времето, което незнайно как увеличиха на над 4:30 ч. (Чирпан-София), и да си тръгна ден по-рано, като си спечеля приятна компания и по-бързо придвижване.
Първата спирка беше на Shell, за да заредим и да си вземем кафе, че беше мнооого рано. 

По-пътя, освен, че наблюдавахме щъркелите и търсихме с поглед ДГП-та (дневни грабливи птици :D), наблюдавахме полета на самолет пръскащ гадории по полето. 

Втората спирка беше в Burger King. Казаха, че е по-добре от Mc Donald's, но освен, че не бях впечатлена, нещата, които си взех от там, много ми напомниха именно Mc Donald's, от който не съм яла около 2 години (освен едни картофки, с които съгреших преди няколко месеца, ;(, но няма да се повтори, обещавам). 

Това е нашата кралица!

Пътят мина много приятно и безпроблемно.
Малко преди София, заваля дъжд.

В София ме очакваха тези книжки-подарък. Ще споделя впечатленията си от тях, след като ги прочета, а може и поотделно, след всяка една.

Беше твърде рано, време - точно за кафе. Направих си голяма чаша с мляко и кафе и реших да започна първата книга "Зелени разкази". 

Въпреки усилията, които положих, разхвърляният багаж ме дразнеше и реших първо да разопаковам, да подредя всичко на мястото му и след това да чета. 

Извадих от чантата и органайзера ми и реших да си допиша разни неща, които съм пропуснала, да си въведа нови точки в To-Do листа за другата седмица и да украся с тиксо. 



Правихме гофрети и този момент трябваше да бъде запечатан, защото щеше да е последният път, в който ям такъв шоколад. Ще разберете повече, в следващия ми пост. 

Най-после времето се пооправи. Залезът беше красив.

След като стабилно се отклоних от четенето през деня, най-после успях да се върна на тази вълна. Прочетох 2 разказа, а преди да заспя - още един.

#personal 
Ох, планерът ми се препълни от идеи за постове. Реално, ако ги разпръсна във времето + някои странични, които изникват в движение, ще ми стигнат сигурно за 1 година напред. :D

#ninaaskyou
Остават още няколко дни до края на месеца, в който ще приключи и гласуването в анкетата в блога. Както знаете, това е проучване, с което искам да се запозная с вашите предпочитания и да се опитам да пиша повече за рубриките и темите, които си изберете.
Гласувайте! Анкетата се намира в дясната част, под пандичката. :)

#GIVEAWAY
Ако обичате чая, участвайте в най-новата ми игра, в сътрудничество с Droga.bg. Прочетете повече за нея - тук.
Поздрави,
Нина

6 comments

  1. Разказите са супер интересни :)

    ReplyDelete
  2. Снимките отново са съвършени и органайзерът ти е толкова adorable <3 <3

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ах, много ти благодаря, Кали! :) <3

      Delete
  3. Страхотен пост и невероятни снимки!

    ReplyDelete