July Favorites'14

6 comments


Много обичам да правя такива постове, защото споделям с вас положителни неща - неща, които са ме накарали да се чувствам по-добре през месеца и са допринесли за един по-пъстър живот. Този месец козметиката отсъства, но пък храната е на почит, хаха. Приятно четене! :)
Очила
Ох, какво да кажа за очилата, леле... Парите, които дадох, са едни от най-добре похарчените ми пари. Очите ми буквално си плачеха за тях. Навън нон-стоп гледах с полузатворени очи и ми се образуваше ужасно главоболие почти всеки път като изляза. Сега, благодарение на тях, виждам супер, свикнах да нося очила и ми е много добре! Моделът е Polaroid P8433A.

Чаши и купи
Този месец си взех няколко сладурски неща за вкъщи и си ги използвах с голям кеф. Ако ви е интересно, може да видите моя Big Random Haul пост, който направих - тук. Нямаше как да пропусна да ги посоча като любимци. Особено съм щастлива, че успях да намеря чаша-буркан, подобна на Ball Mason Jars, и успях да помогна на някои от вас да се сдобият също с такива (от Jumbo е, ако не се разбрали до сега). Розовата чашка ми е от индийски магазин на Славейков - за тези, които се интересуват. Купата за закуска (закупена е от Jumbo), която прилича на огромна чаша за чай, беше използвана за закуски, които рядко правя сутрин, но с тази купа започнах да си правя и следобедни такива. :D





























Comeback Kid
Не бях ходила на концерт от цяла вечности и не исках за нищо на света да пропускам този. Comeback Kid са една прекрасна хардкор банда, но едва ли биха харесали на повечето ми читатели. Все пак, ако искате да разберете каква музика обичам, чуйте тази песен.


Снимка от концерта
#BGBLOGGERTALK
След като съвсем спонтанно написах поста "Какво харесвам и какво не харесвам в блоговете", с Мани стартирахме тага #BGBLOGGERTALK, чрез който всеки може да отбелязва своите постове, статуси, туитове и каквото иска на тема блогосферата като цяло. Споделихме идеята във Фейсбук групата "Всички български блогъри на едно място" и под поста (тук), може да видите и няколко невероятни включвания с този таг. Радвам се, че се случи и че много хора се включиха. Ако искате и вие да ни споделите вашите идеи, мнения и всичко, което пожелаете за блогването - напишете пост и споделете с този таг. :))) 

Roo'Bars
Да, влюбих се, както и очаквах. Като се прибера в София, ще си купя цяло кашонче от тези сурови десертчета. :))) Мисля, че ще направя по-натам един пост с нещо като ревю на видовете сладки неща, които съм опитала. 

Домашни сладки
Както повтарях безброй пъти, заради това, че ограничих захарта и вредните подсладилите, започнах да си мисля по-често за домашно приготвени сладки неща за хапване. Онзи ден споделих и първата рецепта за Веган бонбонки (без печене), която изпробвах и която много харесах. Може да я видите - тук


Надявам се да ви е било интересно. 
Благодаря, че ме четете. 
Поздрави,
Нина

6 comments

  1. В същите чаши буркан сипват лимонадата и цитронадата в сладкарници "Неделя" :дд Ще си потърся и аз такава. Постоянно ги зяпам по снимки и им се радвам :)
    Интересни любимци ;)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Дааа, и аз супер ги зяпах и си викам, оооооооо, трябва и аз да имам, защото са много кют! :D

      Delete
  2. Прекрасен и вдъхновяващ блог! Винаги го следя с голямо удоволствие!
    Чашката от първата снимка, откъде е?

    Щастливо и творческо лято :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Розовата чашка? От един индийски магазин на Славейков. :)))
      Благодаря много!

      Delete
  3. Предавам се! И аз ще си взема такива чаши-буркан. Много са сладки. А рецепта със сигурност ще я опитам :))

    ReplyDelete
    Replies
    1. Да ми покажеш после, а и рецептата сподели дали ти е харесала! :)))

      Delete