Summer Beauty Haul

8 comments























Въпреки че лятото съвсем не беше лято, се радвам, че сезонът е към своя край. Навън всичко е мокро, защото валя цяла нощ, а аз безкрайно се радвам на прохладата и свежестта, която влиза от прозореца. 

На нас с Габ ни стана навик да правим правим летни поръчки от Зоя, а и аз си бях поръчала няколко неща от LookFantastic и Pure Nuff Stuff и се събра доста материал. Реших, че трябва да направя такъв летен haul, защото имам какво интересно да ви покажа и да ви зарибя. 

*Кликайте на розовия текст, ако искате да отворите линк към сайта, от където е закупен продукта или от където може да бъде закупен. Ако някой продукт ви заинтересува, там ще намерите информация и за цената му, състав и т.н.


1. Pure Nuff Stuff - мостри 
Откакто в Зоя предлагат Pure Nuff Stuff, съм им хвърлила око. Реших да надникна в официалния им сайт и за радост установих, че предлагат мини размери - семпъли на почти всички продукти в магазина им. 
Линк към официалния сайт на марката - ТУК. Поръчката е лесна. Доставката е от UK, цената й е 5 паунда. Плащането се извършва чрез въвеждане на данните от кредитната/дебитната ви карта. 
Избрах да пробвам: Avocado Cleanser; Heavenly Hands; Nourishing Night Cream; Intensive Body Cream; Cream Dream; Problem Skin Moisturiser; Body Bliss; Heavenly Feet. 
Все още ги тествам, но този месец ще пусна едно комбинирано ревю, в което ще споделя моите първи впечатления от продуктите. Мисля, че ще е полезно тъй като ще ви запозная с цели 8 техни продукта. 

2. Balance Me trio
Триото пристигна заедно с основната поръчка в онова кашонче, чието съдържание крия. То ми беше подарък, защото направих покупки над определена сума. Комплектът се състои от: Cleanse and Smooth Face Balm - средство за почистване на лице (40 ml); Moisture-Rich Face Cream - крем за лице (10 ml); Facial Expression Filler - anti-aging средство за борба с фините линии (15 ml). 
Видях, че този малък комплект вече не се предлага в магазина, но продуктите се предлагат поотделно в официалния сайт на марката, в малки и големи варианти
За сега съм изпробвала само Cleanse and Smooth Face Balm, а другите си ги пазя за по-натам. Почистващият гел е доста мазен. Не успях да добия добра представа от едно нанасяне, за да споделя с вас. Хубаво е, че продуктите са със 100% и 99% натурални съставки, а марката е доста висококачествена. 
Аз много им се радвам, защото общата им стойност е 36 паунда (~89 лв), а аз ги получих като подарък, направо ударих в 10-ката, хаха. :)))

3. HANDMADE NATURALS Balancing Face Cream
Все още не съм свършила моя крем за лице, но му изтече срока на годност и ще го довърша като лосион за тяло. Избрах този - малка опаковка (15 ml), точно като за мен. Често пропускам крема за лице и ми е нужно малко количество, за да не го изхвърля накрая. Съставът му е безупречен, а и от първата ни среща сякаш се харесахме, хаха. Сега той изчаква, докато довърша мострите на Pure Nuff Stuff, но вече нямам търпение да започна да го използвам, а се надявам този път да бъда и по-активна.
























1. Pure Nuff Stuff Avocado Cleanser 
Измиващите средства за лице са ми любимите продукти от грижата за кожата. Обичам да усещам лицето си чисто. Ужасно ми е да си легна вече намоцана с грим, няма шанс да спя спокойно, хаха. Та... Сякаш, защото толкова ги обичам, все попадам на страхотни продукти. Този мисля, че бие и Alteya и Dr. Bronner's, но си мисля, че това съвсем не ще важи за повечето хора. Гелът е по-маслен, но в никакъв случай - мазен. Не оставя кожата мазна, само я прави по-мека и няма абсолютно никакво опъване. Точно за това, след като изпробвах чрез мострата, реших, че това ще бъде следващият ми измиващ гел. Все още не съм свършила Dr. Bronner's-четата, но не се притеснявам, ще ги свърша със сигурност, ако не за лицето, то за тялото. 

Трети опит с натуралните шампоани. Измих си косата само веднъж с него, докато бях в Чирпан, защото имам да довършвам други бутилки, преди да му се отдам изцяло. Първото ми впечатление е страхотно. Изми косата ми безупречно, но се съмнявам, че и твърдата вода, която имаме в родното градче, допринесе за това. Ще тествам в София и ще видим тогава как ще е. Много се надявам да се справи пак така чудесно, защото не е евтин шампоан, а не ми се иска и той ме разочарова.

Изпробвах лавандуловата и розовата вода на Alteya Organics и реших, че е време да експериментирам и с още някоя, нищо че имам още малко от розовата. Много ми харесва. Омекотява кожата автоматично. Действа ми и успокояващо. 

Бях решила задължително да си взема отново розова вода, след като свърша моята, но този път посегнах към малко по различен вид. Освен вода от роза, съдържа още и глицерин и масло от римска лайка. Пръскам по кожата си след баня и е страшно освежаващо. 

Да, реших с още нещо, отново не много на сериозно, да изпробвам да се отърва от раздразнения скалп. Използвах го 3 пъти, но ми се струва, че няма ефект, но аз реално не съм редовна и по-скоро за това не виждам разлика. Каквото и да е, полезните активни съставки като "екстракти от розмарин, коприва, невен, здравец, жълт кантарион, бял равнец, лайка, роза" със сигурност няма да ми навредят, а напротив. 



1. Savon Du Midi Vannila 
Много исках онзи с прасковата, който подарявам за втори път в най-новата ми игра, но избрах последната бройка за вас и трябваше да реша кой друг да си взема. Не съм го тествала още, защото исках да го снимам, но сякаш не се съмнявам в качествата му. Обичам марката, правят страхотни сапуни. 

Хм, със смесени чувства съм тук. Сапунът е натурален, с хубав състав, омекотява кожата ми осезаемо, както и я почиства. Но... миризмата е неприятна и остава по кожата, а това не е положително качество за съжаление...
Това бяха моите козметични летни покупки. 
Ако имате някакви въпроси за продуктите - питайте.
Участвайте в най-новата ми игра и може да спечелите 
някои от тях. Повече информация - тук

Поздрави,
Нина

8 comments

  1. Водата с лайка е феноменална! Ползвала съм всичките им видове, а тази взех последно и с най-ниски очаквания. Вече съм пристрастена и не мога да спра да се пръскам- сутрин, денем, пред лягане, преди грим, след грим, на китките, след ухапване от комар :)))))))

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ах, много се радвам! И аз много я харесах и сякаш като я вдишвам наистина ми влияе и успокоително! :))) Ще си я взимам пак! :)

      Delete
  2. Аз използвам с розата и наистина е страхотна тази вода на Alteya :) много интересни продукти си насъбрала, Нинка. Ще очаквам подробно ревю за шампоана и измиващия гел :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Шампоана малко ме разочарова, но го очаквах.
      Все пак не смятам да го оставям, а да го свърша и наистина мога да
      направя ревю по-натам. :) За измиващия гел ще има по-скоро сигурно. :)

      Delete
  3. Много интересни продукти. Ще очаквам ревю на мострите от pure nuff stuff, и на кремчето за лице от зоя.бг ;)))))

    ReplyDelete
    Replies
    1. До средата на месеца ще пусна мини ревюто на мостричките, а кремчето за лице ще почака, че още не съм започнала активно да го използвам, а има доста какво друго да свършвам тепърва. :))) Много благодаря за интереса! :)

      Delete
  4. Хммммммм! Значи бях решила, че като ми свърши измиващия гел, ще си купя на Alteya с лавандула, но този Pure ми звучи много добре също. Ще имаш ли отделно ревю за него скоро?? ^_^

    ReplyDelete
  5. Ух, ами не съм съвсем сигурна, но може до края на месеца и да направя. Като пусна мини ревютата на мостричките, ще вмъкна някои по-важни неща за продукта, дано са ти от полза. Нооо така или иначе ще има отделно ревю за него, но наистина не знам дали ще успея за този месец, защото идеите ми за постове и желанието ми да пиша за други неща надделяват понякога и плановете ми се изменят. ;)

    ReplyDelete