UPDATE: Огоста

1 comment



Здравейте, прекрасни! Исках да споделя няколко реда и мислих да ги напиша в предния пост, но впоследствие реших да ги отделя, за да направя поредната доза "Life Updates".

Бях планувала да пиша за няколко интересни бюти неща, но понякога, както много добре знаете, плановете се объркват. Постовете за това, което се крие в "тайната" кутия, и мострите на Pure Snuff Stuff, както и многото намислени ревюта, ще почакат.

Тази седмица ще бъда на командировка от БАН по Огоста, нещо което не очаквах, че ще ми се случи пак. Със сигурност ще има пост за приключенията ми, след като се върна, а може и да направя някой OOMD пост, докато съм там, защото все пак ще имам достъп до интернет.

Друго нещо, което може евентуално да очаквате, е пост за един много приятен бар, в който бяхме с Ан, но все още не съм решила дали ще ви спамя със снимки от там. :)

Може да ме следите какви ги върша в Instagram, защото смятам да пускам често снимки там! :)

В момента в Чипровци и района, където работим, вали, но много скоро има признаци, че ще спре и ще можем да потеглим към поредната точка, която имаме по график.

Прекрасна седмица и до скоро! <3 

Поздрави,
Нина

1 comment

  1. ШЕФЧЕЕ!!! :D Искам да знам какво има в тайната кутия, искам пост за приключенията ви в бара с Ан, искам и спам в инстаграм, въобще искам ВСИЧКО. Тъй че - АЙДЕ, ПОСТВАЙ. АЗ КАЗАХ. :D :D :D <3 <3 <3 И приятна командировка! :*

    ReplyDelete