One Of My Days: AANN

16 comments


Бях решила да включа този ден в рубриката One Of My Days, защото щях да излизам с прекрасната ми Ан, но от емоции и вълнения не успях да направя много хубави снимки. Дълго се чудих дали да ги пускам изобщо, но си казах, че този ден беше толкова хубав, че просто заслужава да му бъде отделен пост и не трябва да ми пука, че снимките не са толкова прекрасни, колкото ми се искаше да бъдат. Та... да, правя го заради спомените, хубавите спомени! :))) Благодаря на Ан! Другият път няма да пропуснем да си направим селфи!
Денят започна с кафе, естествено. В стаята беше прекалено тъмно, за да го снимам, за това се прехвърляме на момента с банята. Тествам вече усърдно четката за измиване на лице на Braun от комплекта Braun Face 830, имам вече какво да споделя, но за сега само си водя записки, за да може в края на месеца да ви запозная по-добре с комплекта.

Тук вече съм окъпана и "наконтена" за  Ан. *Червилото на Lavera, което ви показах в - този - haul, е любимото ми козметично нещо напоследък, мисля, че трябва да му отделя място в блога под формата на ревю или поне да го включа в следващия Monthly Favorites пост, а защо не и двете. <3*

Успях бързо да си хвана маршрутката, която наскоро разбрах, че съществува изобщо, и която ми улеснява живота доста. По пътя към НДК заваля. Не че нещо... Да не си помислите, че се оплаквам? Не. Просто не си носих чадър, това беше леко притеснителното в случая.

Докато стигна до уреченото място, дъждът се засили, но аз като един real gangsta, си сложих качулката и сякаш се бях скрила от света и... дъжда. Изчаках Ан в подлеза на НДК, след което направихме един следобеден спринт, гонейки трамвая. <3

Основната спирка беше Jumbo. Бяхме решили, че ще ни се отрази много добре едно пазаруване по женски. Минахме и през Lilly, а аз както нямаше нищо да си купувам, така и напълних торбичката. *Възнамерявам да направя един random haul. Взех си няколко прекрасни неща, но съм най-развълнувана да ви покажа тетрадките ми! :D Искате ли да ги видите?* 

Другото вълнуващо нещо за деня беше, че видях ЗАРААА - най-дивото, но мило кученце, с което скоро съм се срещала и съм имала възможност да докосна. Пълна е с енергия и изобщо не си я пази! Тук е легнала, защото Ан я примамва с храна и тя е послушна, за да я получи!  

Чудихме се дали да пием кафе/чай, преди да си тръгна, или да идем да ядем някъде... Бяхме тръгнали към друго място, но като съзрях китайския, предложих да хапнем точно там. Скоро не бях яла китайско, а и беше най-близо. Вечеряхме, а Стоян дойде да ме вземе, че беше късно, валеше доста, а аз нямах чадър и бях на 100 километра от нас с багаж, пф.

Вечерта си прекарах радвайки се на новите си канцеларски пособия, хахах. Това джобче е перфектно за органайзера - ще го перфорирам и ще го използвам да съхранявам стикери и разни други неща. Супер много си търсих точно такова и много се радвам, че си намерих и то в розов цвят и перфектен размер! :) 

Това беше за днешния ден!
Когато тръгнах да пиша, сякаш се успокоих, че 
поста може би няма да е изцяло провал.
Надявам се наистина по някакъв начин да ви е
било интересно и приятно!

Ако не сте се включили в най-новата ми игра,
съвместно с KawaiiBox.com, може да го направите - тук.

Поздрави,
Нина

16 comments

  1. Звучи като един страхооооотен ден :)

    ReplyDelete
  2. Много свеж пост - и приятно мокър също хаха :) Косата ти е страхотна <3 <3 <3

    ReplyDelete
  3. ИСКАМ И АЗ С ВАС! ;(((((((((((((

    ReplyDelete
  4. Зара наистина изглежда като щиглец ххаха

    ReplyDelete
  5. чакаме те, но не без кафе машината и кифличките :* хаха

    ReplyDelete
  6. Страхотен пост <3 Някой ден трябва да вземете и мен на разходка XD !

    ReplyDelete
  7. Да, наистина си беше приятно мокър. :D <3

    ReplyDelete
  8. Хахахаха, абе, екстра е! :)))

    ReplyDelete
  9. Чудничък пост :)) Ще чакам да покажеш новите неща (естествено хихих ) :))

    ReplyDelete
  10. Супер! Само да се наканя да снимам, че нещо напоследък ме мързи и
    само се каня, а нищо не правя. :D

    ReplyDelete
  11. Обичам ти този тип постове!

    ReplyDelete