INSTAyear: Годината в залези

8 comments

Миналата година дадох началото на INSTAyear, в който ви представих по няколко снимки от всеки месец през 2013-та. Днес реших, че не искам да пускам пак едни и същи снимки, които съм ви показвала във всички INSTAmonth постове през годината, а искам да събера на едно място всички залези (е, вие някои от тях сте виждали, но залезите са си залези!), които са се появили в моя Instagram профил. Да, през тази година снимах мнооого залези. Трябва да започна да си събирам всички в папка, след време мисля, че ще имам доста огромен архив.

Таааааа... връщайки се назад в профила ми в Instagram, виждам цялата си година в снимки, чувството е много странно. Изникват ми толкова много спомени... Да, въпреки всичко случило се през последните няколко месеца, това беше една добра година. Научих много неща. За живота, за себе си. Няма да се отплесвам в ненужни брътвежи, но 2014 година ще бъде запомнена не с едно или две неща!

Януари и ноември си няма залез, но пък споделям по една любима снимка. А август и септември си имат по един изгрев допълнително! Приятно гледане! :)


Януари

Февруари

Март

Април


Май

Юни



Юли


Август 



Септември





Октомври




Ноември

Декември


Благодаря Ви, че бяхте с мен през 2014 година! 
Благодаря за всички коментари и целия съпорт, който 
сте ми оказвали през тези месеци! 
Весело посрещане на Нова година!
Много здраве и любов на всички!
<3

8 comments

  1. Вторият от Април <3

    ReplyDelete
  2. Прекрасни снимки <3 :)) Януарската ми е любима!!

    ReplyDelete
  3. Здравей! Винаги се наслаждавам на снимките, които постваш, и ме човърка въпросът дали си запечатала тези страхотни гледка с телефон или с професионален фотоапарат? Би ли споделила марка на технологичното чудо :) Мерси!

    ReplyDelete
  4. Здравей! :)
    98% от снимките в Instagram са снимани с iPod-а ми (сега съм с iPod Touch 5); 1,5% - Samsung Galaxy Grand Duos; 0,5% - Canon EOS 550D.

    ReplyDelete
  5. А тези конкретно мисля, че всички до една са снимани с iPod Touch 5. :)

    ReplyDelete
  6. Супер! :) Мерси много за отговора. Пожелавам ти още много вдъхновение и през 2015 г. :)

    ReplyDelete