February Favorites'15

6 comments

Февруари, 2015 - месецът на най-ненормалната сесия, която съм имала по време на следването ми в университета до сега. Може би защото карам две магистратури, а може би защото имахме да правим толкова много странични неща, които консумираха време и усилия много повече от това просто да седнеш да учиш. Въпреки това, месецът беше хубав и натрупах няколко много прекрасни любимци, които искам да споделя с вас.

Снегът
О, знам, че се повтарям и не, няма да спра. Дори и за март месец снегът ще бъде част от любимците ми. Поне снимките, които направих да ви покажа.
              



Блогърската среща
След блогърската среща, която си спретнахме през януари (може да видите пост за нея - тук), си направихме такава и през февруари, че Кали и Бо бяха в София и не можехме да пропуснем да се съберем по този повод. След едно лутане в кафетата около НДК, в които нямаше свободно място за голямата ни група, се забихме в Кривото, поне да хапнем и да се видим на спокойствие. :3 Беше много приятно. <3



Концерт на Expectations
В последните месеци на 2014 и първите на 2015 не спирах да слушам и да обожавам новия албум на Expectations и тъкмо се бях зарибила яко и с нетърпение очаквах поредния им концерт в столичния клуб Mixtape 5. Expectations са любимата ми българска група и определено заслужават вниманието на всички хора, които харесват по-тежка музика. Може да чуете албумите им - тук




Обяд с Мани
Трябваше да се видим с Мана, че имах да и връщам зарядното, което си забрави у мен, и между другото да обядваме и да си поговорим. 
Тя ме заведе на място, което не бях посещавала до сега - Bio Cafetto, в близост до Съдебната палата и Витошка.
Атмосферата в Bio Cafetto е като във всички алтернативни кафенца/пекарни/ресторантчета - уникална и вълнуваща.
Поръчахме си сок от вишна, фокача с шунка и крем супа с мента, но забравихме каква беше основата на супата, но беше страшно хубава. Всичко беше много прясно и вкусно и преядохме толкова, че после трудно се прибрах до вкъщи.
Препоръчвам на всеки, който е в района да посети местенцето, а и дори да не сте наоколо - може да идете специално да се уверите в думите ми! 



Nike Air Max Muse
Сигурно помните, че преди време (септември'14) се влюбих в едни обувки Adidas. Ако не помните, може да видите - този - пост, за да разберете за какво ви говоря. Е, вече ги разлюбих и имам нова любов - Nike Air Max Muse.
Те са по-удобни дори и от прехвалените от мен Adidas. Не че казвам, че съм се отказала от идеята, че Adidas са удобни, не, те си остават най-прекрасните обувки, които съм притежавала. Тези са по друг начин удобни и определено си заслужават всяка една стотинка.



Nesquik
Е, този месец буквално живеех на Nesquik. Добре, де, не съвсем, но много често го ядох за закуска, а май не съм пропускала изобщо да го ям за вечеря. Към него включвам и други закуски на Nestle, които си купувах и смесвах с Nesquik.
Много обичам да го ям с много топло мляко и да го оставя добре да омекне. В някои случаи добавях и захар (мусковадо или кокосова), а от време на време и малко кафе за вкус.
Знам, че не е най-добрата храна, която мога да приемам, но като се пристрастя към нещо, доста често минава поне един месец на стабилен прием, преди да го оставя на страна.



#comingsoon
Следващият пост, ще бъде козметично ревю!

Поздрави,
Нина

6 comments

  1. Много хубав пост, най-много ме заинтригува това място в София, менюто звучи супер, някой ден ще го посетя :)

    ReplyDelete
  2. Оо тези Nike Air са страхотни :)) много хубави снимки <3

    ReplyDelete
  3. Искам чаен пост, мрън! :)))

    ReplyDelete
  4. Да, определено си заслужава посещение! :)))
    Благодаря, Преси!

    ReplyDelete
  5. Благодаря, сладур! :3 <3

    ReplyDelete