July & August Favorites'15

No comments
И тук, както в предходния Monthly Favorite пост (вижте - тук), ще слагам допълнения към днешно време (декември, 2015), защото смятам, че имам какво ново да допълня по някои любимци. С тези два месеца по-трудната част от година почти се изниза. Разбира се за по-бързото преминаване на този период допринесе и това, че имаше много разнообразни събития, не беше еднотипно всичко и чакайки след едното да дойде следващото, дните сякаш по-бързо преминаваха. През юли изскочиха малко повече материални любимци, а през август - душевни.
July



Сокоизстисквачка Philips 
Купих я през юни, но я включвам към любимците за юли, защото реших да не претрупвам юнските любимци и да я включа в поста за юлските, така и така продължава да си ми е фаворит. Както споделих и във Фейсбук страницата си (вижте - тук) - любов от пръв поглед! Сокоизстисквачката Philips HR-1832 е компактна, мощна, адски лесна за почистване.


Tom Ford "Black orchid"
Ох, с думи не мога да опиша усещането, което получавам като отворя капачката на парфюма и го помириша. Става ми едно благо, направо опияняващо. Този аромат е пленяващ. Една приятелка го носи постоянно и винаги, като я приближа, ухае страхотно, та реших в един момент, че трябва да го притежавам и стана какво стана - не мога да спра да се пръскам и не искам и да помислям за друг парфюм. Изобщо.  


Разходката из Стара планина
Командировката беше, заради информация, която трябваше да бъде събрана чрез анкети за изследването на един колега. Трябваше да направим много анкети за екосистемните услуги в доста населени места на територията на изследвания от него район. Беше една много интересна разходка. Обиколих отново места, които не бях виждала и придобих много по-подробна представа за тази част на страната.

LENOVO Vibe Z2 Pro
Чудя се дали да не започна с това, че в момента телефонът е за втори път в сервиз, а това никак не е част от "любовните" ми отношения с него, но все пак... случва се! И друг път се е обърквало нещо с моя техника, не ми е за първи път, сякаш съм претръпнала по някакъв начин, но все пак не е приятно... Особено, когато в момента се налага да използвам стария си телефон, който не мога да дишам... Ох, да. Тааа... ако оставим това настрана и кажем, че "сигурно е от бройката", бих споделила, че този телефон е върхът. Мощен, с голям страхотно красив дисплей, батерия, която държи много повече от нормалното за смартфон и великолепна камера. Общо взето това са изискванията, които биха могли да определят този телефон като перфектния смартфон, освен че за някои хора той би бил доста голям. Е, аз свикнах с размера му, та дори в момента не мога да си представя да съм с по-малък телефон, честно! Въпреки че на мен малко ми мина мерака, след всички разправии с него, наистина бих го препоръчала на друг човек. 

Преоткриването на Netbook-а ми 
Е, в един страхотен момент от месец юли се сблъсках с това да пратя за първи път лаптопа си на сервиз. Един слънчев ден той просто не се включи, а си го бях изключила съвсем нормално предната вечер. Та... дадох го на сервиз, оправиха го, имаше хепи енд, след като дадох една торба с пари, но все пак през това време трябваше да карам някак и реших да дам шанс на нетбука си, който бях прибрала в шкафа и хващаше мухал. Много му бях "сърдита", защото е изключително бавен и, като си свикнал да цъкаш като луд със скоростта на светлината, просто не се получава... НО! Тук има едно голямо НО, защото послушах съвета на приятеля ми да си спра прословутите уиндоус ъпдейти и взе, че се забърза! До такава степен се забърза, че без проблем си работих на него и гледах сериали, цъках из нета и всичко беше (и в момента е) просто страхотно. Нямате идея колко му се радвам в момента и съм спокойна, че имам бекъп вариант, ако нещо пак се обърка. 

August
Дигбоя
През август бях за около 2 седмици в родното градче и освен това, че ходих няколко пъти на зъболекар, нищо друго интересно (освен да работя) не правех. Една единствена вечер мои приятели се бяха прибрали в Чирпан и излязох с тях, като късно вечерта отидохме на Дигбоя - хълм извън града, в непосредствена близост до последните блокове на кв. Младост. Взехме си одяла, нещо за пиене и хапване и се качихме горе да гледаме звездите. Имаше и китара. Беше невероятно.

Винтидж Гардън ПартиСлед като се върнах от Чирпан, и направихме едно много яко парти у нас, защото в Чирпан наистина бях умряла от скука, бяхме на Винтидж Гардън Партито до Библиотеката. Наши приятели си бяха наели щанд там, за да продават уникално яките си рисувани тениски и други неща (вижте - тук) и ние бяхме отишли, за да ги подкрепим. Беше една наистина страхотна лятна вечер. Обичам София! <3

Това бяха моите любимци за юли и август, 2015. 
Следващият пост от тази рубрика ще видите през 2016-та
 и ще бъде за любимите ми неща за септември и октомври, 2015. 

Весело посрещане на празниците и до скоро! <3 

Поздрави,
Нина

No comments