One Of My Days: В Paradise с Ан

No comments

Имах желание да посетя Paradise, защото си търсих нова дамска чанта и миналата седмица с любимата ми Ан се разбрахме да се разходим там, а също така и да снимаме един от outfit-ите, които бях решила, че искам да споделя в блога. Плановете ни малко се промениха, защото аз се замотах прекалено много по магазини и не ни достигна време за снимки на outfit-а, но поне успях да изпълня третото си желание за деня - да снимам за One Of My Days рубриката. Приятно разглеждане и четене!

Денят започна със стандартното разсънване - преглед на поща, социални мрежи и т.н. През този ден се навършваше една година, откакто се пренесохме в тази квартира и откакто се откъснахме от ненормалните хазяи и ситуация в предишната ни. Благодарна съм, че имаме най-готините хазяи и това приятно място за живеене в момента. 

Тази сутрин беше от онези сутрини, в които решавах, че ми се пие кафе, а и щях да излизам, а често, когато го правя, обичам да пия, за да се събудя по-лесно и да съм по-активна. Малко по-късно щях да съжалявам, но за това после... 

Основната задача, преди да изляза, беше да оправя и пусна поста за прекрасното събитие на Avon - Life by Kenzo Takada. *Обезателно вижте поста, защото аз лично все още се вълнувам при спомена за онази вечер.*

След като си свърших работата и се приготвих за излизане, се отправих към спирка на градския транспорт, за да си хвана нещо за Paradise. 
Държах много да минем през Massive, минахме и през Collective. Обиколихме още няколко магазина, в които имаше вариант да си харесам чанта. Единствено хвърлих око на една от Cropp, но реших да разгледам още, преди да я закупя. Като цяло целта ми беше - черна, кожена или друга и да бъде много голяма. Исках огромна чанта. 

След обиколката, отидохме да хапнем, но аз така и не си харесах нищо. След това се отправихме към едно от най-любимите ни места за посещение, когато сме заедно, а именно - Starbucks. 

Реших да си купя сандвичи, а за пиене - Pumpkin Spice Latte. Именно заради тази напитка, сутрешното ми кафе беше грешка, защото ми дойде в повече целият кофеин. Но дори и да не бях пила кафе вкъщи, забелязвам, че едно средно Pumpkin Spice Latte ме удря много силно всеки път и после имам ускорен пулс, говоря бързо и съм супер превъзбудена, хаха. Това разбира се няма да ме спре да го пия, защото е едно от най-яките неща. Damn. 
В Starbucks Ан ми направи цяла фотосесия.
Снимка: Ан

Обиколихме още няколко магазина. Аз се върнах до Cropp да си купя чантата, която си харесах, а от H&M се сдобих с най-сладкия разделител за тиско - еднорог. *Показах го и в Instagram профила ми.*
Снимка: Ан




След Paradise, пресякохме Южен парк и аз си хванах транспорт за вкъщи. Вечерта я прекарах навън с други приятели, но си оставих фотоапарата вкъщи и от тези моменти нямам кадри, ха.
Това са покупките и чантата, която ще ви покажа по-добре в някой outfit пост. 


Благодаря, че ме четете и наблюдавате! 

До скоро! 

Нина

No comments