Коледният магазин на Avon

No comments


Както вече споделих на няколко места, тази седмица участвам в коледния pop-up магазин на AVON България, който за момента е разположен в The Mall. В него се осъществяват различни дейности - записвания за две томболи, в които може да спечелите таблет или подаръчни козметични комплекти; игра, в която може да спечелите директно продукти на AVON; директна поръчка на продукти от брошурата и най-важното - Beauty Hours и Happy Hour. 

Всеки делничен ден в интервала - 16-19 ч. може да си направите безплатен маникюр или грим, както и да майсторите в работилничката на AVON, която ще е отворена за един час - 17-18 ч. (Happy Hour). Активностите там са - изработка на бижута или опаковки за подаръци, които се редуват през ден. През уикенда Beauty Hours ще са между 13-16 ч., а Happy Hour - 14-15 ч.

След The Mall, AVON ще пренесат коледното настроение в Paradise Center - от 28 ноември до 4 декември и в Serdika Center – от 5 декември до 11 декември. Часовете, остават същите, а по време на Happy Hour, в работилничката, ще се включат различни познати блогъри, които ще помагат на желаещите да си измайсторят нещо. 

Аз утре (петък, 25 ноември) ще ви очаквам за последно в работилничката в The Mall, в интервалът 17-18 ч. Събота и неделя в интервалът 14-16 ч. ще ви помагат любимите ми Снежана от Snejana.Atanasov и Ивана от Drem Of Joe

А сега ви оставям с няколко снимки, които направих, за да ви покажа всичко това нагледно!





Снимка: AVON Bulgaria



Благодаря, че ме четете и наблюдавате! 

До скоро! 

Нина

No comments