The Big Bloggers Meetup: Red Coral Kitchen

No comments


Още на предната мини блогърска среща, която организирах, подхвърлих идеята да инициираме нещо по-мащабно. Тогава с Мими си казахме, че ще го направим някой ден. Не определихме точното време, но то сякаш съвсем естествено си дойде. При последната ни среща ѝ подхвърлих - хей, хайде да се съберем с момичетата, 24-ти е почивен ден, нека го направим тогава. Тя се съгласи, без много да му мисли. Набързо направихме общ чат, поканихме девойките, като предварително бяхме избрали локацията. Те прегърнаха идеята и за всичко останало ще ви разкажа по-долу... Приятно четене и разглеждане! 
Избрахме първата голяма среща да бъде в Red Coral Kitchen, по идея на Мими. Мястото е до спирката на Полиграфическия и по-точно - в сградата на БТА, вход от ул. Младен Павлов. Не го бях посещавала, но останах приятно изненадана.
Бях първа и, докато чаках момичетата, направих няколко снимки, за да ви го покажа. Атмосферата е много приятна, всичко е изпипано и дава много уютно усещане. 
Предварително си бяхме запазили маси, затова нямахме проблеми с настаняването. Момичетата дойдоха и почна веселбата по избиране на храна и напитки.
Имаше и момент на отразяване на великата тоалетна. Ама как иначе! Наистина впечатляващ дизайн, страхотен за снимки по блогърски. 
И тук, съвсем неусетно, фокусът ми от момичетата се смени на храната, хаха. *Съжалявам, не че нямам много ваши снимки, гърлс, но май снимките на храна ми се получават по-добре.*



Почти всички си взехме Веган салата, незайно защо. Звучеше доста интересно, но да призная - аз лично съжалих, защото в менюто имаше толкова много други интересни храни, които можех да дегустирам. А тогава си мислих, че след салатата ще си взема второ нещо, но не ми остана място в корема. Някой друг път ще опитам всичко, което си набелязах. 
Да знаете, че освен другите им пици, които водят за едни от най-хубавите в София, имат и сладка пица - с шоколад и филирани бадеми. Не опитах, но изглеждаше чудесно. 
Момичетата дегустираха някои от другите им десерти, но не съм чула мнението им. Но определено изглеждат стрхотно! Не мислите ли? 
След салатата реших, че поне десерт ще ям и си поръчах суфле. Беше феноменално!

На срещата присъстваха: Милена от Mimi's fashion moments, Ивелина от Stylish Toast, Теди от The Beauty in my Life, Ипси от Kitty From The City, Валери от Valerie Yordanova,  Снежи от Snejana.Atanasov, Ивана от Dream Of Joe, Десислава от Mirsea's Wonderland, Звезди от Mint Stories, Милка от Millita, Цвети от Cvetybaby, Преслава от Games Of Fashion, Мария от BeGlamorous,  Ралица от Lady Rose Red. Съжалявам много, че някои от другите поканени момичета не успяха да дойдат, но ще има и друг път, обещаваме! :) 

Беше невероятно преживяване и нямам търпение за другия път!
Благодаря ви, момичета!

Благодаря, че ме четете и наблюдавате! 

До скоро!

No comments