Second Hand Haul: Video Snapshots Edition

9 comments
Здравейте!
Днес снимах видео, но така и не ми хареса достатъчно, за да го споделя с вас. Причините бяха, че не успях да направя добре преходните части, супер трудно ми беше също без статив да снимам с този обектив. Не успях и да наглася всичко да изглежда добре, а и да се виждат и дрехите, които показвам. За това реших да направя един пост с няколко snapshot-а и да ви обясня с няколко думи за нещата, които си взех.

Магазините са Мъпет Маг. Единият е близо до Лъвов мост, но не мога да ви кажа точен адрес, а другият близо до Централна гара. Хахаха, страшна съм в обясненията. Цените са страшно ниски - 3 от палтата, които изглеждат като нови, са ми по 2 лв, едното е 9 лв. Единият шал е 2 лв, а другият - 3, само защото съм била в по-ранните дни на зареждането на магазина. Зареждат през 1 седмица, но всеки ден слагат нова стока и намят цените.

Първото нещо, което показвам е черен шал със златисти нишки. Денят, преди да си го купя, гледах подобен шал в The Mall и много го исках, но така и не се реших да го купя от там. На другия ден отидох в магазина на Мъпет Маг на Лъвов мост и се сдобих с такъв. 
Любимото ми палто за тази зима (може да го видите по-добре - тук)  - сиво, меко, с изчистен дизайн, голямо попадение. Перфектно. На снимките се вижда и вторият шал, който си взех. Обичам да ги нося заедно, комбинацията е много приятна. 


Второто палто - тъмно сиво, много приятен дизайн, с карирани елементи в края на ръкавите.
Третото палто - черно, с щампа, която, за мое голямо учудване, много ми хареса и сметнах, че придава свежест на палтото. Този модел има и качулка, за което още повече съм щастлива.

Последното палто е черно, напълно изчистено. Дълго е почти до глезените. Единствения проблем с него е, че е пропито с неприятна миризма, от която не мога да се отърва. Все още не съм го носила, но се надявам да се отмирише след още няколко изпирания. 

 Тази блузаа сте я виждали в OOTD №3.














Тази жилетка, по думите на една колежка - китеник, е едно от любимите ми неща за по-топлите зимни дни. И тя е дълга почти до глезените и топли много добре, а е доста тънка. Обожавам я.


Последната придобивка е тази блуза. Червена с червеникави блестящи нишки. Перфектна е за този момент от годината. <3
















Бях си взела и още две жилетки, но реших да ги подаря на Мони, защото тя им се зарадва повече, а едно яке, което взех, но впоследствие не одобрих, ще го подаря на мама. 

Надявам се този пост да ви е харесал поне малко. Не се виждат много добре нещата, но съм сигурна, че ще се появят в някой нов OOTD.

Скоро ще се сдобия със статив и много се надявам да направя ново видео. Планирам да е един козметичен haul, защото имам списък с продукти от Зоя и Балев, който мисля да изпълня. 

Поздрави,
<3 

9 comments

  1. Нин, много си хубава и червилото ти е супер... Обожавам second hand!

    ReplyDelete
  2. Голям късмет си извадила, особено с палтата! Може някой път да потършуваме заедно :)

    ReplyDelete
  3. страхотни са. и ти си супер сладка as always
    ооо и честит рожден ден :}

    ReplyDelete
  4. Чудни неща могат да се намерят във вторите употреби. Аз също съм "за". Единственият недостатък е, че трябва страшно много да се гледа, но който търси - намира :P. Затова да живеят вторите употреби, защото ни дават възможност да се обличаме по начин, който ни харесва!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Да! Иска се малко търпение, което определено се възнаграждава! ^^

      Delete
  5. Трябва някой път да ме поразходиш из софийските втори употреби, че аз почти не ги знам хаха

    ReplyDelete
    Replies
    1. Аз не че знам много, но тези, които знам не са никак лоши. :))) <3
      Ще го направим някой ден, но един Бог знае кога ще е с моя график на задълженията, хахаха и мързела, който върви с него. :D

      Delete