REVIEW: URTEKRAM Лосион за тяло с Aloe vera

2 comments
Ох, след много мъки реших, че не съм готова за второ видео в YouTube, хаха. Може би след време... Няма да обещавам нищо, няма дори да споменавам, че се опитвам, а някой ден просто ще ви изненадам, хихи. :D

Днес ще ви запозная с един прекрасен продукт. Продукт, който ми помогна да осъществя едно свое желание - да изхабя лосион за тяло. До сега това не се беше случвало - или съм ги изхвърляла, ако са били с изтекъл срок на годност, или съм ги давала на мама и баба да ги довършат. 

Ето го и него - URTEKRAM Aloe Vera Body Lotion.

Марката е Urtekram.
Разновидност: Лосион за тяло с Aloe vera.
Сертифициран е от ECOCERT.
Не е тестван върху животни.

Съдържание (от сайта на Зоя.бг): вода, Aloe vera*, масло от кайсиеви ядки, растителен глицерин, съставки на палмовото масло, карите масло*, съставки на маслиновото масло, масло от жожоба*, лим. киселина, anisic asid, екстракт от семки на цитрус, портоколово масло*, масло от лимонова трева* (*= от биологично земеделие).
100% от общите съставки са от натурален произход, а 10 % от общата стойност на съставките са от биологично земеделие.

Може да бъде закупен от сайта на Зоя.бг или от Смесен магазин.
Цената му е: 13,75 лв.

Лични впечатления
Първото нещо, което може да усетите е ароматът - абсолютно ненатрапчив, натурален и много свеж. Консистенцията на лосиона е средно гъста. Не е нужно много време да втривате, за да попие, а накрая на процеса създава усещане, че сте размазвали лосион с доста по-течна консистенция. Не оставя кожата ви лепкава. Подхранва и хидратира отлично. Аз лично съм го нанасяла след епилация и има силно успокояващ ефект. 
Давам му 6/6


Скоро ще подготвя един Зоя.бг и Балев Био Маркет Haul. 
Поздрави,
<3

2 comments

  1. Не съм особен фен на лосионите за тяло, може би не съм ползвала точните вероятно, а това че този е съставен от естествени продукти е много хубаво нещо. От известно време се опитвам да пречупя себе си и да бягам от комерсиалното, да мисля повече за природата, да се прави от нищо нещо, да се завърта процеса на рециклиране. Искам да си набия в главата, че нямам нужда от много неща за да съм happy.
    Сори за спама...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Няма проблем! Много се радвам, че сподели и се радвам, че напоследък все повече хора се замислят за природата. :)

      Delete