REVIEW: Fusion Beauty Ultraflesh Shinebox

5 comments
Кхм, да, изписаха се тонове редове за този продукт и съм сигурна, че аз няма да споделя нещо ново и различно от другите, но както обичам да казвам - ще ви го покажа през моите очи, което мисля, че е по-важно, отколкото текста, който ще бъде един и същ. 

Днес главен герой в блога е изпратеният ми за проба от ЯгодкаНЕТ - Ultraflresh Shinebox от Fusion Beauty - бляскава кутийка, съдържаща хайлайтъри под различна форма и с различна текстура. 

Имах проблеми с получаването на продукта, след като върнаха куриера и се наложи да ми го доставят пак, но важното е, че пристигна и аз намерих време да направя този пост за вас. 

Нека да започваме!

Горната опаковка е симпатична черна матирана картонена кутийка.


Тя предпазва същинската кутийка на продукта, която изглежда чудесно. Сами може да видите, че Ultraflesh Shinebox е на четири нива, но горното служи само за капак. Липсва огледало.

Всяко едно от нивата може да се върти на 360 градуса.
Кутийката съдържа 5 хайлайтъра.
Първият, който е и на ниво 1 (ако броим капака за ниво 0) е прахообразен със светло розово-кафеникав цвят.
Другите два са на ниво 2 и са с кремообразна текстура. Горният съдържа сребърни бляскави частици, а долният - златни.Прахообразен, кремообразен "сребърен", кремообразен "златен".

На четвъртото ниво си почиват 2 хайлайтъра под формата на моливи - Secret shimmer (сребрист) и Nude shimmer (златисто-кафеникав).
Лично мнение: 
Хайлайтърите са пигментирани и наистина мисля, че работят. Единственото нещо, което не ми харесва е размерът на кутийката. Огледах я добре и прецених, че определено би могло да се ореже малко материал, за да бъде по-компактна.

Допълнителна информация:
Количество:
Прахообразен хайлайтър - 4.2 grams
Кремообразен хайлайтър - 3.2 grams X 2
Хайлайтър - молив - 0. 19 grams X 2
Цена: 46,00 лв
Може да бъде поръчан от - тук.

Поздрави,
Нина

5 comments

 1. Определено кремообразните ми грабнаха очите!Сега съм на такава вълна и определено замислям да пробвам и други видове!Беше ми полезно,благодаря :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. О, много се радвам, че ти е било полезно!
   За това и правим тези ревюта! ^^ :)))

   Delete
 2. Супер е продукта, поне от това което чета на всякъде из бюти блоговете. Много ми харесват тоновете които са подбрали бих ползвала подобен продукт определено. Сега за лятото ще е супер например да сме с по-малко грим и повече блясък :-)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Дааа! Напълно съм съгласна! :)))

   Delete