Big Beauty Haul: Real Techniques, Dr. Bronner's, Benecos...

6 comments























Най-после седнах да напиша този пост, след няколко неуспешни опита да снимам продуктите. Не знам какво става, но фокусът ми само бяга и дори от снимките в този пост съм безкрайно разочарована. Все пак мисля, че се виждат добре придобивките, а и това не е ревю, не е задължително всичко да е ясно. :D А, като стана въпрос за ревю, кажете ми, ако желаете да направя такова на някое от нещата, които ще ви покажа! :))) Аз съм обмислила няколко, но ще ми е полезно да разбера и вашето желание! Няма да говоря повече, преминавам към продуктите. Приятно четене не гледане!

* Цъкнете върху заглавието на продукта, ако искате да видите повече снимки, информация и от къде съм го купила или поръчала.


1. Everyday Minerals - Love At First Blush 
Уникално сладкият комплект ми е подарък, но си го избрах сама.
Ще му отделя специален пост, защото искам да споделя по-подробно впечатленията си от него, а за сега мога да кажа, че съм очарована. Комплектът се състои от 6 цвята минерален руж в mini опаковки по 1.7 гр. и бамбукова "Baby Flat Top" четка. 
Цена: $24

(OFFTOPIC)
Комплекта беше намален в iHerb и побързах да поръчам. Имах бонуси, с които цената, която платихме, намаля още повече и на практика не трябваше да имам проблем с плащане на ДДС и разправии с митниците. Но интересното е, че цената, която бяха написали върху кашона беше точно цената на комплекта ($24), без моите бонус намаления, което е малко над 30 лв, но въпреки това за щастие не ми се наложи да се разхождам до митницата.
След случката, почетох в един сайт, че за всички продукти над 20 евро (които идват от страни извън ЕС), се плаща ДДС. Това ме наведе на мисълта, че явно за това не съм имала проблем, защото лимита е малко над 35 лв.

От много време исках да си взема паста за зъби без флуорид. За вредите от него може да прочетете на много места в интернет, например - тук
Logodent е серия за дентална хигиена на Logona.
Пастата е със 100% натурални съставки, сертифицирана от NaTrue и BDIH.
Цена: 5,79 лв.
























Бях го включила в The Beauty Wishilist и успях да си го взема по време на третата ни блогърска среща, дори във влога, който имаме за събитието, направих набързо един мини haul, хаха. 
Лосиона не е евтин, даже изобщо, но определено си заслужава. 
И за него ще има ревю
Цена: 23,60 лв.

Ревю на версията с мента, може да прочетете - тук, а Hemp ROSE попадна в последния ми пост от серията Monthly Favorites, вижте го - тук. Изключително съм доволна и от тази своя покупка. 
Цена: 6,90 лв.

Въпреки че се разочаровах от шампоана на Planete Bleue, реших да дам шанс на душ гела, защото тоника им за лице, който използвах, не беше чак толкова зле. Марката обещава, че продукта е без парабени, гликол, фталати, оцветители, силикон, феноксиетанол иполиетилен гликол. Ароматът не е от най-очарователните, но е 100% натурален.
Цена: 9,99 лв.
























Тези месеци толкова рядко съм използвала очна линия, че дори не мога да се сетя кога последно си слагах и тази на Golden Rose, която имах, беше изсъхнала. Супер много исках да пробвам натуралната очна линия на Benecos и покрай Деня на детето, успях да осъществя това свое желание, като направих поръчка от Балев. Ще има ревю, сега няма да издавам! :)))
Цена: 10,99 лв.

Още една необходима покупка, с която замених и поредния вид козметика с по-добра алтернатива! Всичките ми спирали са прекалено стари, а и взеха да се ронят и да ми дразнят очите. Реших да не се мъча и добавих и този продукт към поръчката от Балев. Ще има ревю!
Цена: 11,99 лв.

Ох, много ми се иска да сменя всички червила, които имам с по-добри като състав, но това ще бъде май най-трудното начинание. Не, че имам много червила, просто не знам дали ще успея да си харесам цветове от по-чистите видове, но като гледам - с първото се справих добре! Цвета е очарователен. Ще има ревю! :D
Цена: 11,99 лв.

Да не ви казвам колко пъти правих снимки, решавах, че са добри, започвах да използвам четките и изведнъж ми хрумваше, че снимките не са добри и се налагаше да изпирам четките, за да са представителни за снимки! :D Това всъщност се отнася само за лилавата четка от този сет и единичната четка, която ще видите долу.
Мнооого съм радостна, че имам този комплект, а и е част от подранилия подарък за абсолвентския бал от мои роднини. 
Лилавата за момента ще я използвам за коректор, но после може да смени предназначението си, а златната да я замести. Розовата ще почака. 
Цена: $18.00

(OFFTOPIC2)
Отново хванах намаление на марката в iHerb и реших, че сега е моментът да поръчам. Направих поръчката, малко след като пуснах тази за комплекта на Everyday Naturals. Съответно комплектчето дойде първо и, след като установих, че от iHerb поставят върху кутията цената на продукта, без странични седмични или бонусни намаления, се притесних, защото въпреки че бях прочела, че над до 20 евро не плащаме ДДС, бях точно на ръба с поръчката на четките (цената им беше 27$). След като стабилно си потреперих, кутията с четките дойде и с изненада установих, че върху кутията пише друга цена ($21), която не е нито на четките с намаление, нито без намаление... Много странно и си мисля, че те умишлено може да са написали по-малка цена, но няма как да бъда сигурна.


10. Real Techniques - Expert Face Brush
Както казах, поръчах я с горния комплект, от името на роднини, и след като пусна този пост и не е необходимо да я пазя за снимки, ще започна интензивно да я използвам за нанасяне на BB крем.
Цена: $9.00




Това беше всичко ново, свързано с козметиката.
Надявам се с времето да успея да направя отделни постове за продуктите, които казах, но, ако искате някой конкретен продукт, пишете ми отдолу, за да направя първо за него. Така или иначе няма да си правя големи планове, защото никога нищо не се знае и някои постове изместват други, защото просто имам желание да пиша на друга тема. 

Благодаря, че ме четете и гледате! 

Поздрави, 
Нина

6 comments

  1. Страхотен еко шопинг. Кисс <3

    ReplyDelete
  2. Страхотни неща наистина :)

    ReplyDelete
  3. Прекрасни неща, направо пълнят очите! Всички са ми интересни много за ревю, лосиона и сапуна на Dr. Bronner най-вече, всичко е прекрасно :) Чакам ревюта, а червилото е супер <3

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ще има! :))) Имайте търпение само! :D

      Delete