OOMD: The Sunglasses

9 comments

Събудих се в 11:00 ч. Алармата за събуждане не беше звъннала, а трябваше след 3 мин да звънне алармата за тръгване към спирката, хм. Ослушах се, видях часа за следващия рейс, оправих се светкавично и успях да го хвана. Изобщо не обичам така да започва денят, но се случва. Ако и вие сте човек като мен, който обича никога да не закъснява, а даже да чака другите, пред това те него да чакат, значи разбирате какъв колапс настъпва като електрониката, на която разчитам, обръща с главата на долу всичко. Успокоих се с новия брой на GoBio (ще го видите по-долу).

Първо трябваше да ида за билети за концерта на Comeback Kid до Семинарията, но въпреки, че прочетох "Съобщението" на табелата и не го разбрах, защото 90% от посочените улици не ми говориха нищо, се качих на 94. 


А той естествено не ме закара там където исках, хах. Сега с тези промени, заради ремонтите, е лудница. Добре, че пуснах GPS-а, за да видя къде се движи, че освен, че не познавам добре софийските улици и булеварди, с тези промени съвсем се бях объркала. Видях, че наближаваме метростанция "Жолио Кюри" и слязох от автобуса. 

Върнах се. Нямах време, щях и за срещата с Мария да закъснея. Трябваше да се чакаме на Попа, но се оказа, че има доооста време, докато дойде, и се възползвах да се разходя и разгледам очилата в оптиките наоколо. Една, от важните задачи за деня, беше да си купя слънчеви очила, които да ми дадат достатъчно защита, защото напоследък очите ми реагират много зле на светлина. 
На излизане от метростанция "Стадион Васил Левски".
Най-после се срещнахме и тръгнахме в търсене на оптики по Графа. Преди заветната оптика, от която се сдобих с така желаните очила (ще ги видит по-долу), минахме през един индийски магазин, а там бях примамена от супер сладката "Не съм хартиена чаша" чаша (и нея ще видите по-долу, хохо). 
След като завихме по Раковска и минахме през Събуей, седнахме на пейка в този парк, за да си поговорим. 

Прибрах се и щракнах тази снимка, защото исках да ви покажа очилата, чашката и новия брой на GoBio! <3

Отиват ли ми? Заложих на Polaroid. Надявам се, че не съм направила грешка. Много им се радвам и най-важното - навън вече гледам с други очи. 

Вечерях отново салата-микс - домат, краставица, маслини, кашкавал, сирене, нарязана на ситно филийка хляб (супер тънък и почти изцяло направен от семена), зехтин и оцет. 
Завършвам отново със залеза от онзи ден. 

Поздрави,
Нина

9 comments

  1. Прекрасна си, ей! <3

    ReplyDelete
  2. Много хубаво ти стоят :) Аз немога да живея без слънчеви очила

    ReplyDelete
    Replies
    1. Благодаря! То и аз май няма да мога вече... :D

      Delete
  3. Ай страхотни са очилата!И аз скоро смятам да си купувам нови,той като си счупих старите :(

    ReplyDelete
    Replies
    1. Благодаря! Дано си харесаш лесно! :)))

      Delete
  4. Готини очила :) Обожавам да чета тези ти публикации! ;)

    ReplyDelete