August Favorites'14

1 comment


Дойде ред и на рубриката, в която споделям с вас нещата от месеца, които са ме направили щастлива по някакъв начин и са ми станали любими. Не знам дали трябва да го повтарям постоянно, но месеците се изнизват. Изнизват се като броеница. Този мина още по-бързо, защото бях под напрежение за 1-ви септември и мислих само напред, а така времето минава най-бързо. Времето минава бързо и като релаксираш, де. Така сигурно ще мине и септември, даже още по-бързо. :D Общо взето времето си върви. :) Сега ви представям моите любимци за месец август 2014 г. :) Приятно четене!
Чирпан
Прекарах почти целия месец в родното си градче - Чирпан. Тъй като работата, с която се занимавам сега, ми позволява да съм навсякъде, но с достъп до интернет, не ми беше проблем да си я върша и от там. Основната причина, заради която се прибрах обаче, беше държавният ми изпит и това, че ми беше нужно по-голямо спокойствие, за да уча за него. Както винаги - прекарах си страхотно, отпочинах си, покрай всички задължения и занимания, видях се с близките ми, прекарахме си добре и с Габ, дори се видях няколко пъти с Татяна. Ще ми се, преди новата учебна година, да прекарам още няколко такива прекрасни дни там.

BONVITA Bonbarr Dark Chocolate & Red Fruit
От всички десертчета, които опитах през юли и август, това се нареди на първо място в моя топ, защото е много шоколадово, а аз за съжаление обичам шоколад, хаха. Вкусът е наситен, много сладък и е с по-влажна текстура, а не суха. Перфектният десерт. Може да го откриете - тук или в Смесен магазин
Source: Here!

Pure Nuff Stuff Avocado Cleanser
Показах ви го в Summer Beauty Haul-а, който може да разгледате - тук. Наистина се влюбих в продукта. Ще му направя ревю със сигурност, защото е страхотно средство за почистване на лицето. Харесва ми как оставя кожата свежа, много мека и гладка и това, че не я прави опъната. Може да бъде закупен от - тук или от Смесен магазин

iPad Mini Retina Display
Има ли смисъл да се обяснявам, хах. Дори този текст пиша на него, полегнала в леглото. Много се чудих между Samsung и Apple, но знаех, че вътрешно ще съжалявам, ако не си взема Ябълката. Та, това е новата ми любима джаджа за мързеливо сърфиране в интернет и социалните мрежи, писане на постове, игри, снимки, четене на списания и един куп други готини неща. За пореден път се уверявам в качеството на продуктите на марката, не съм съжалила и за миг, че взех него, вместо Samsung-а, защото това е Apple, а аз обичам Apple.

Игри
С новата джаджа идват и новите зарибявки. Любимата ми игра за този месец е Tiny Thief. Става дума за едно момче - разбойник, който прецаква разни хора и събира различни предменти, след като изпълни определени логически ходове. Мисля, че е лесна, но има и трудни нива, които няма как да минете без да четете в книгата с подсказките, но за това си е тя. Не я играя често, пестя си я, хахах, защото ще мина всичко и после няма да имам какво да разцъквам... :( :D
MyBoo - това е бебето топче, което си отглеждам. Казва се Puncho (Стоян го кръсти), но е женско. Храня го, къпя го, играем си, вдига level-и и можете да обзавеждате стаичките му.
Tample Run 2 - текущата ми зарибявка. Цъкам я по няколко пъти на ден, но се старая да не съм напълно обсебена, защото все още щадя iPad-а. Хаха.
Може да откриете всички игри в App Store (за iOS потребители), както и в Google Play магазина (за Android потребители).

  

Златен несесер от H&M
Винаги съм си била обсебена от несесери и като видях това златно бижу, висящо на един от щандовете в H&M, реших веднага, че органайзерът ми се нуждае от партньор, който да му "носи" химикалите и хайлайтърите. 

Лудогорец - Стяуа
Този мач беше велик. Аз не съм футболен фен, но съм безкрайно благодарна на Габ, че ме накара да гледам тази среща. Пъвоначално гледах мача с половин око, докато ровех из eBay, и от време на време се обръщах, заради крясъците на ненормалния коментатор. Колкото повече мачът отиваше към своя финал, ми привличаше повече вниманието. След червения картон на вратаря на Лудогорец, бях вече ицяло обърната към телевизора и затаила дъх. Не съм гледала по-интересен мач. Бях страшно развълнувана, а финалът ме остави с прегракнал глас. Моци е велик!
Source: Here!

Неоненовите калъфи
Ох, с техниките вървят и аксесоарите. След връщането ми от Чирпан, в София кротко ме чакаха тези страхотни неоново-розови калъфчета. В началото на септември пристигна и този кейс за телефона, но тъй като го поръчах през август, реших да го включа в този пост. Много обичам комбинацията розово/синьо и бяло, свежа е и точно в мой стил. <3 Яд ме е, че на снимката не изглеждат толкова прекрасни, колкото са. <3 


Благодаря ви много, че отделихте от времето
 си да прочетете и този пост.
Пожелавам ви прекрасен ден и до скоро!
Поздрави,
Нина

1 comment