Kawaii Box Giveaway: Печеливш

6 comments

Хохо, онзи ден приключи записването за играта, и днес, след като KawaiiBox.com се свързаха с мен и ми дадоха печелившия, е време да го обявя официално! :))) 

Това е съобщението от KawaiiBox.com и mail-а на печелившия участник. Аз лично ще му изпратя писмо, за да уточним детайлите по изпращането на наградата, което ще се осъществи директно от KawaiiBox.com. Той от своя страна ще има време да ми отговори до 19-ти (22:00 ч.), в противен случай, ще бъде изтеглен друг печеливш.





Честито на печелившия! 

Поздрави,
Нина

6 comments

  1. Честито и да се похвали с кутията :))))

    ReplyDelete
  2. Честито! И благодаря за инфото - реших и аз да кандидатсвам и за мое учудване ме одобриха :)

    ReplyDelete
  3. Здравей, Нина,
    виждам, че си написала, че се интересуваш от устойчиво развитие.
    А от какво по-точно устойчиво развитие се интересуваш?
    От устойчиво развитие на броя на проститутките в България ли?Ако е затова се справяш , увеличавайки бройката със твоята личност.

    ReplyDelete
  4. Добре, че има съвестни граждани като теб "Веселина". Радвам се да виждам хора, които изказват мнението си по наболелите проблеми на обществото и то по такъв интелигентен начин! Пожелавам ти винаги да бъдеш така загрижена и благородна! Но искам и да те успокоя, Нина не ти е конкуренция, за тази професия търсене винаги има ;)

    ReplyDelete
  5. Мисля, че Нина е много отдавна в тази професия, съдейки от манталитета, който показва пишейки.
    Даже става за "Маман".
    Нинче,нищо лично, изцяло обективно изказване, предизвикано от твоя стил и начин на изразяване,чувствай се свободна да продължаваш все так - магистралите са твои и все в устойчиво развитие са мацките по тях като гледам.

    ReplyDelete