UPDATE: Книги, ама не точно

2 comments
Е, този update пост няма да е само за книги, но идеята за него се зароди, докато снимах новите две за Instagram. Реално искам да споделя и няколко думи за тях, де. Да. Не се сдържах, поръчах ги, а знам, че сигурно дълго време ще стоят при купчината непрочетени. От тук идва и връзката с другото, за което исках да пиша, а именно - несериозността ми. Е, не точно. Аз съм си сериозна, само че не ми се получава нещо както трябва. И, ако сте объркани, ще кажа само, че днешният пост трябваше да бъде Monthly Favorites, но снощи така и не го започнах, а днес е много късно да го подхващам. Очаквайте го в неделя, до тогава, все ще се наканя, надявам се! :D

Имам един технологичен проблем, който се надявам скоро да реша. Картата памет, която използвам, умря, а другата, която имам е пред умиране. Това означава, че ми е доста трудно да снимам и да качвам снимки, но се справям някак с много ръчкане и стискане на палци. 

До края на месеца ми се иска и дълбоко вярвам, че ще успея, да кача няколко козметични ревюта. Първото ще бъде на мострите на Pure Nuff Stuff, защото нереално дълго го отлагам, а само ви говоря за тях. 

От новата седмица, започвам университет и е вероятно, докато вляза в ритъм, да разредя постовете, но може и да не се случи, защото програмата ми не е толкова страшна на пръв поглед.

На 17-ти ще се състои едно събитие, за което съм много развълнувана и, за което ще отделя специален пост, предполагам. Става дума за една изложба, част от фотоконкурса "Геоложкото многообразие на България през погледа на обектива", в който участвах. Избраха една от снимките ми за втори кръг на конкурса и на 17-ти ще има изложба, на която ще бъдат представени избраните фотографии, а и не само те, в залата на музея по Минералогия, Петрология и Полезни изкопаеми.

Последното нещо, което искам да споделя е, че през последните 30 дни захарната ми диета беше напълно провалена. Просто не издържах и се отдадох на изкушенията няколко пъти, много повече, отколкото трябваше. Да. Провал. Поне кафето си пия с мусковадо и смятам и занапред да е така. Нищо, де. Явно трябва да започна отначало. Пф. :D

Мхм, този пост стана по-дълъг, отколкото планувах. Май е време да спра да пиша и да си оставя малко муза за Monthly Favorites, че имам доста интересни любимци, за които да ви говоря.
Благодаря, че ме четете! 
Поздрави,
Нина

2 comments

  1. Да ми ги дадеш да ги прочета някой път :))

    ReplyDelete