REVIEW: Blippo

7 comments

Преди доста време, Blippo.com пожелаха да ми изпратят някакви случайни сладурски неща от техния онлайн магазин и аз естествено се съгласих, кой не би? Има толкова симпатични продукти в магазина, че бях развълнувана да видя какво са ми избрали. Е, не останах много впечатлена, но едното със сигурност ме зарадва! :)
Та-дааа! Това е "парченцето диня", което ме зарадва. То е несесер. Вярно, че е малко малко, но е сладко до безобразие и все за нещо някога ще го използвам! Бях го видяла в Kawaii Box August 2014 и много ме хвана яд, че в кутията, която получих аз и чието ревю може да видите - тук, не фигурираше. 

Беше ми интересно да опитам японски желирани бонбони и се им се зарадвах. А те се оказаха адски сладки, чак отвратително сладки, а ароматът им е още по-силен и изкуствен. Общо взето не останах очарована, реално не бих си купила аз сама подобна захарна лудост, но... какво пък. Опитах.
Гривна, която не знам дали има смисъл да коментирам.
Ясно е, че няма да я нося, но може да зарадвам някого.


И ключодържател на сайта, който сам по себе си е прекрасен. 
Пълен е със супер цветни неща, които биха привлекли особено влюбените в канцеларските изделия хора... и още повече влюбени в kawaii нещата за органайзери и всичко свързано с писането на ръка и воденето на някакъв вид дневник или каквото се сетите. <3 Определено някой ден ще направя лична поръчка от там!

#UPDATE
Знам, че отдавна не бях пускала пост, но напоследък тревогите ми не са малко, а знаете, че като нещо те притеснява и/или си зает, такива неща като блогването, за съжаление, остават на заден план. Но искрено се надявам скоро всичко да се нормализира и постовете да зачестят, но не мога нищо да обещая. Времето ще покаже. 
Само ще споделя, че снимките за цели 3 поста са готови - ревю на едно много симпатично комплектче, приключенията ми в Родопите и свещен haul, но чакат само муза, време и подходящо състояние на духа, за да се появят в блога.
Надявам се, че не сте ме забравили! <3

До скоро!
Поздрави,
Нина

7 comments

  1. Несесерчето е много сладко :)

    ReplyDelete
  2. давай гривната за Зара, хаха

    ReplyDelete
  3. Аууу! Нямат право да са толкова сладки нещата на сайта!!!
    А тази диня е... <3 <3 <3

    ReplyDelete
  4. И аз така си викам...
    Ако реша да поръчам, ще фалирам, защото
    ще сложа всичко в кошницата, хахах. :D

    ReplyDelete
  5. Аз след като получих техния подарък поръчах още... Какво да се прави! И май ще се сдобия с още джунджории от тях, които не намирам никъде другаде.

    ReplyDelete