UPDATE: Meow

No comments

Хм, пак започвам месеца с пост "Update". При мен плановете се менят толкова стремглаво, че вече нищо не обещавам. Вчера Мани ме пита дали съм пуснала пост за четката Magnitone - ми, не, не съм го пуснала, дори не съм го написала. ;д Другото нещо, което знам, че много искате да видите - пост за органайзера ми, може да се появи тук наистина в близките месеци, защото имам голямо желание да го направя. Нооо, не знам кога. 
Предстои ми второ местене за годината. Няма да е много леко, няма да е много приятно, но вярвам, че всичко отново ще си дойде на мястото, както винаги. Хубавото е, че бързо се приспособявам. 
Този месец, освен малко стрес, ще има и много радост и нямам търпение вече! 
Тези дни ще пусна INSTAaugust. INSTAmonth постове ги правя най-лесно, затова и не ги пропускам всеки месец, и са микс от толкова много изживявания и емоции, обичам ги! А август беше голям! 
А, да, снимката е и малко "фук-фук" за новите ми обувки. Обожавам ги, бе. Съквартирантът ми постоянно се шегува с мен, че всичките ми обувки са еднакви - черно-бели и аз реших да намеся и още един цвят в схемата и да си взема малко по-интересни този път. 
Да. Ще ми липсват мебелите отзад. Тооолкова много им се радвах! Нищо, де. И новото място ще си го направим уютно и вече дори нямам търпение! Пожелавам ви много усмивки и до скоро! <3 
Нина

No comments