Mini iHerb Haul: Badger & Real Techniques

No comments
Badger Balm, Real Techniquies, Makeup brush, Makeup
От около година не бях правила поръчка от iHerb, а така да го обичам този сайт! Нещата, които си поръчах в края на януари, дойдоха в средата на февруари - абсолютно стандартно. До сега поръчките ми винаги пристигат за 2 седмици. Продуктите, които си взех, бяха отдавна желани и се радвам, че най-после успях да се сдобия с тях. Приятно четене!

Как да поръчате от iHerb?
Преди да започна да говоря за продуктите, искам да вмъкна, че може да прочетете поста ми "Поръчка на четки Real Techniques", където съм описала стъпка по стъпка как да поръчате от сайта. Може да получите също така 5$ отстъпка на първа поръчка с код: PDD469. Всичко е описано там. Също така в сайта често правят по 20% отстъпка на цели брандове. Аз съм се възползвала за Real Techniques четките (и други) и излизат страшно на оферта, нищо общо с безбожно високите цени, които са в България. 

Сапуни за лице и тяло Badger - Maroccan Mint и Rose Geranium 
Може би знаете какъв Badger фен съм. Обожавам техните балсами и съм пробвала доста видове. Те обаче предлагат и други продукти - слънцезащитни кремове, балсами против насекоми, продукти за грижа за мъжката брада и др. Много исках да им пробвам сапуните, ама много! И то отдавна. Но все не опирах до тях. Сега бях решила категорично, че ще са част от поръчката. Избрах 2 вида. Поръчах Maroccan Mint с мисълта, че ще го използвам за тялото. Rose Geranium избрах, за да го ползвам за лицето, защото съставките му ми се сториха много по-подходящи именно за това и специално за моята кожа - мед, масло от ший, масло от маслини. Сапуните са ръчно изработени и са с органични масла. Миришат страшно естествено, но няма как иначе, предвид състава им, който е също супер натурален. Maroccan Mint остава тялото меко и измива страшно добре, не оставя много аромат, но и не мирише лошо. Rose Geranium измива доста добре лицето, не съм го ползвала все още много пъти, защото имам други измиващи средства в момента, но ми хареса първите няколко досега. В момента видът с роза не е наличен, но те супер често обновяват наличността и нищо чудно утре да бъде отново на линия! Не ми харесва единствено това, че съдържат палмово масло, но и по принцип е трудно да се избяга от употребата му, защото е навсякъде. 

Балсами за устни BadgerTangerine Breeze и Tea Tree & Lemon
Badger балсамите за устни са ми абсолютните любимци, това все още не се е променило. За да не си мислите, че говоря празни приказки в момента, може да разгледате постовете в блога, в които съм писала за Badger, или поста за колекцията ми Badger, и сами ще се уверите, че съм абсолютен фен, но и има защо! Tangerine Breeze е от класическата серия балсами за устни на марката, от която имам 2 вида. Много исках да опитам друг и този ми се стори най-интересен. Балсамът е събрал в състава цели 4 цитруса и сигурно може да си представите на какво мирише. Свежееест. Tea Tree & Lemon е от серията Herbal Lip Care и е нещо ново за мен. Все още не съм го отворила, защото искам първо да приключа с всички други, които в момента използвам. Звучи много интересно и не знам до кога ще издържа да не го тествам, хаха. Балсамите са сертифицирани organic, изцяло натурални. 

Четка за лице Real Techniques - Retractable Kabuki Brush
Имам достатъчно четки за грим, дори в момента ми дойде идея да направя пост за тях, но исках такава - с капачка, за да може да я нося в чантичката ми за гримове. Не че не мога да нося друга четка, но исках четката ми за фон дьо тен  да бъде с капачка, защото това е продуктът, който оставя следи и прави поразии и не се чисти лесно. Не съм сигурна до каква степен точно тази форма ще ми е удобна за нанасяне на фон дьо тен, но предстои да разбера и може би по-натам ще споделя и тук.
Badger Balm, Real Techniquies, Makeup brush, Makeup

Това беше моят mini haul. 
Много се надявам да съм била полезна с нещо! 
Ако имате някакви въпроси свързани със сайта, 
питайте, ще се радвам да помогна! 

Поздрави и до скоро! :) 

Нина

No comments