One Of My Days: April 2nd

No comments

За да не изгубите връзката и защото аз много искам да го пусна и да не чакам до друг ден, днес ще ви покажа втора част (2-ри април) от Two Of My Days - два последователни дни, през които снимах за рубриката One Of My Days. Приятно четене и разглеждане! <3

След като си бяхме легнали към 4 предната вечер (може да видите поста One Of My Days: April 1st, за да разберете къде сме ходили и какво сме правили), ставането сутринта беше доста сложно. Идеята ни беше да станем по-рано и да идем до Красно село, за да закусваме с Ат от Баничките, амааа не ни се получи. Все пак, след едно хубаво излежаване, си вдигнах д-то, за да направя закуска. Запечени сандвичи, кафе и YouTube FTW! 
Сутринта пристигна това с куриер. От Avon ми предложиха да тествам продукта им за по-красива кожа и аз се съгласих, защото до сега никога не съм пробвала такива неща и ми стана интересно дали ще има някакъв ефект. Непременно ще споделя, ако има такъв! Според представянето на продукта, трябва да има видим резултат до 4 седмици (91% от жените (113 жени) в потребителското изследване, които са тествали, потвърждават това). Може да прочетете повече за предизвикателството в сайта на Avon. Също така, ако поръчвате от брошурата, валидна до 13 април, може да използвате този promo код - 1SIZEDOWN - и да получите подарък почистващ продукт за лице при поръчка над 40 лв. 

За съжаление, малко по-късно се отправихме към спирката, от която трябваше да си хванем градски за Централна автогара. Димитър трябваше да си тръгва за Русе. Навън беше много топло, прекалено дори - по моите параметри. Хубавото на това време е, че поне вятърът, ако подухва, е хладен, което оправя положението. Да, пролетта си дойде. 

Една тъжна снимка на крачета на автогарата. *Абе, напоследък много съм взела да снимам крака. Не си мислете, че ви се хваля с любимата си Puma - това отдавна го направих, хаха.*
Изпратих Димитър и си хванах транспорт за вкъщи. В градския е вече доста горещо, но като е празен автобуса, всичко е много по-добре. Ако обичате "жици", това специално е metalcore банда, може да си пуснете тази песен и да се поздравите от мое име. Има много хубав текст също, а краят ми е мега любим - "No one stays without a reason. No one leaves without a trace."
След като стигнах до вкъщи, ме обзе отново желанието за зеленчуци и салата! Не се замислих повече и отидох да си купя краставици и домати, за да си направя. *Напоследък ям много нездравословни и калорични неща и пак да кажа - наистина нямам търпение за пресни и по-качествени зеленчуци.* Спрях да снимам този кестен, защото се учудих колко бързо са му пораснали листата. На дървото пред нас са му значително по-малки. *Обичам да гледам как животът разцъфтява, независимо, че е съпроводенo с топло време, хаха. Надявам се и тази пролет и лято да изживея добре горещините, като миналото!*  
Ето я и Нея! Великата салатка. Включва - краставица, домат, малко кашкавал, 2 филета пуешко, 2 яйца, червен боб от консерва, 1 лъжица едра горчица, олио, оцет и сол. Перфектна! Така сладко си хапнах!
Нещо се бях потиснала, ама нормално. Не е много приятно да оставаш сам и първия ден е винаги най-труден. После също не е много лесно и чудесно, но сякаш приемаш факта и търпеливо си чакаш. За да "удавя" мъката си сипах чаша червено вино и си хапнах Nutella-та, докато гледах един от последните налични епизоди на любимия ми сериал - The Big Bang Theory. 


*Снимките са правени с телефона ми
*Продуктите на AVON са ми изпратени от PR за тест
Това беше моят 2-ри април, 2016. 
Благодаря, че ме четете и наблюдавате! 

До скоро! 

Нина

No comments