March Favorites'16

1 comment
Хм, нещо пак започнах да изоставам с постовете от тази рубрика, изобщо не ми харесва това! Но пък много ми харесва, че станах значително по-редовна в блога. Тази година активността ми е по-добре от предишната! Днес ще ви покажа кои са моите материални и душевни любимци за месец март. Приятно четене! 
Ted Baker несесер
След като се сдобих с последните си несесери на Victoria's Secret и Juicy Couture, си бях казала, че няма да си купувам повече никакви. Но откакто разбрах за Ted Baker тайно си желая несесер на марката и все пак изобщо не планирах да си купувам скоро. Улучих страхотна находка (неочакванo) в Remix Second Hand. Беше чисто нов, дори с етикет и ужасно сладък - нямаше как да му устоя, а и цената беше супер ниска - 20 лв, точно и затова си позволих да си го купя сега. Определено ви съветвам да наблюдавате сайта в правилното време (когато добавят нова стока), защото по времето, в което аз се чудих дали да си купя TB, имаше несесер на Juicy Couture - подобен на моя, който имам, но с друга шарка и е супер вероятно често да пускат разни несесери и други неща от тези марки, които биха ви били интересни. Ии, така, това (може би) ще е последният закупен несесер за следващите няколко години, хаха. Разберете - за организиран човек като мен, несесерите са ужасна мания, но наистина нещата се успокоиха, след последните няколко - нямам желание за никакви други по-нискокачествени. И пак идвам на тезата - по-малко, но качествено е нещото, което ми задоволява и овладява консуматорския глад. :D

Перфектното парти 
Доста често събирам приятелите си вкъщи, особено в студените месеци. Понякога не се виждаме дълго време и нямам търпение да се синхронизираме и да си направим някое събиране, в което да си избухнем стабилно всички. Много такива нагласени купони често не се оказват съвсем най-успешни - някой трябва да си тръгва по-рано или нещо друго не е съвсем ОК и нещата не, че са лоши, но не са и най-велики. Та, това конкретно парти, го слагам в любимците ми за март, защото ме остави с усещането за пълнота - всичко беше супер. Събрахме се дори повече хора, имаше разговори, лиготия, музика, а и най-важното - посрещнахме рождения ден на най-добрата ми приятелка - Ат. Понякога не толкова обмислените неща, се оказват перфектни от само себе си. 

Shedd Launch Party 
Присъствието ми на това събитие беше супер неочаквано, защото нямах официална покана, а един ден Мани ми писа и ми предложи да ида с нея на launch-а. Аз нямах какво да правя точно по това време и се надъхах, защото много исках да я видя и да се социализирам малко. Прекарахме си много добре. Видях се с много други интересни и приятни хора, организацията беше на ниво и вечерта беше страхотна.


Един специален ден
През този месец имаше един по-особено специален ден, който запечатах в блога чрез рубриката One Of My Days. Няма какво да обяснявам, направо ви препращам към поста, за да го видите целия - тук.

ArminaBio - Ментова вода
Изключително много обичам флорални води - използвам ги от години и внасят в живота ми един голям процент естественост - обичам да се пръскам с тях, обичам да си премахвам грима с тях (понякога), обичам да се разхлаждам с тях. Купувам си най-вече органично сертифицираните води на Alteya Organics - изключително качество, произведени с български продукти, в България. Имам и една борова вода на Florihana, и една борова, която още не съм разопаковала, на Дамасцена. Тъй като обичам също много ментови елементи във всякакви продукти, в главата ми винаги се е въртяла идеята, че би било интересно да пробвам и ментова вода и един ден влязох в DM и видях тази. Не се замислих много и си я купих. Като положителни свойства за кожата на лицето - ментовата вода е с противовъзпалителни свойства и антимикробни, успокоява също така след ухапване от насекоми. Действието и като успокояващо сетивата средство също не е за подценяване. Тъй като ментата естествено придава едно по-хладно чувство върху кожата, тази вода ще е страхотна за лятото. 

Хаха, накрая на поста, забелязах как съм започнала с ментово-цветова нотка и съм завършила пак с такава, изобщо не съм го планирала. Явно темата на март е мента.

Благодаря, че ме четете и наблюдавате! 

До скоро! 
Нина

1 comment