TL;DR: Tom Ford & Travalo

No comments
Ох, този пост, трябваше да се появи още в събота, но не остана време, защото със съквартиранта бяхме до IKEA, пазарувахме, сглобявахме нещата, които си взех и които сигурно ще видите някой ден в блога (а може и да ги видите още сега /без допълнителни украси/ в Instagram-а ми) във връзка с DIY и Decor постовете, които мисля да правя по-натам.

Не мога да ви опиша еуфорията, която ме обзе, когато си получих поръчката, която изобщо не очаквах да пристигне в събота, а след 3-4 дни, през работната седмица. Останах безкрайно доволна - всичко с парфюма и другия продукт беше наред - нещо, което ме притесняваше, защото имах някакви съмнения в качеството на продуктите от enzo.bg, заради ниските им цени. Каквото и да е - моят парфюм е абсолютен оригинал и съм страшно щастлива от този факт. Вече ще съм много по-спокойна и сигурно ще правя и други поръчки от сайта. 

Всички мои близки знаят колко съм обсебена от Черната орхидея. Надух им главата с това колко много искам отново да го имам, сега сигурно ще се успокоят, че няма да слушат за него, а само ще го помирисват, хаха. Откакто свърших първата бутилка, само си мислих как ще дойде моментът, в който ще имам възможност отново да си го купя. И ето, че дойде. Ах. 

Мисля, че и друг път съм го казвала, но не съм била никога влюбена в парфюм. Никога не съм желала толкова много да имам точно конкретен такъв и никога не съм била толкова развълнувана за нещо такова. Това е показателно, определено.

Черната орхидея не е за всеки, определено. Наскоро попаднах на един страхотен пост на Ванеса Виденова именно за него и тя е описала абсолютно всичко, по-добре аз едва ли ще мога да го кажа, затова - прочетете поста ѝ - тук

Стига съм говорила за Орхидеята, време е да поговоря и за другия продукт, който ме направи много щастлива, а именно - Travalo 'Crystal'. Докато правих поръчката си, малко преди да я приключа, сайта ми даде още няколко предложения за покупка. Погледът ми беше привлечен от бутилчица на Travalo, защото си бях наумила, че трябва да си намеря от някъде мини размер шишенце, в което да си отлея от Орхидеята и да си я нося винаги с мен. Цъкнах на марката, за да разгледам всички продукти и се влюбих именно в този. Съчетава две мои любими неща - кристалоподобен дизайн и златни елементи. Останах много впечатлена от качеството на продукта, на пръв досег. Смятам, че заради дизайна, функционалността и качеството на изработка, цената от 12 лв дори е ниска, хаха. :) Смятам да си закупя сребърната версия, със следващата ми покупка от сайта.

Благодаря, че ме четете и наблюдавате! 

До скоро! 
Нина

No comments