INSPIRATION: Interior/Decor: Glass. Ceramics. Silver. Gold. White. Pink. Mirrors.

No comments
Source

Оставих заглавието на този пост такова, каквото съм го измислила още на 10.03.2014 г., (добавих само "Mirrors", като нов елемент) откогато стои за оформяне и дописване, защото, като се замисля, сегашният ми вкус за интериор и декор не се е променил. Може би се е оформил и по някакъв начин - затвърдил, както предпочитанията ми за дрехи, но всичко от изброеното в заглавието все още присъства, като елемент от цялото нещо.

Както бях казала в Instagram, най-после имам бюро, което предстои да декорирам и, покрай всичките идеи, които се зародиха за него, дойдоха много други вдъхновения за стаята ми, които ще поделя по-натам.
#comingsoon #DIY #decor
Преди да премина към същността на поста и да ви покажа всичко, което ме вдъхновява, ще споделя набързо идеите за постове, свързани с декор/DIY, които ми се въртят в главата:
  • Пост за освежаването на някои предмети и елементи в стаята ми.
  • DIY пост за една уникално лесна, но много красива, според мен, картина-декорация за стая.
  • Inspiration пост специално за бюра и работни места. 
  • Обиколка на работното ми местенце, след като изцяло завърша първоначалната идея за него.
  • Има и други неща, които ми се въртят в главата, но за тях не съм сигурна, затова няма да ги споменавам изобщо или ще ги споделям под формата на TL;DR пост в момента, в който ги осъществя.
#random
Не мисля, че мога да сложа нещата, които харесвам в точно определен стил, според мен са микс от няколко. Не съм абсолютно сигурна в терминологията, затова ме извинете, ако греша, но според всичко, което съм изгледала мисля, че вкусът ми се лута между - glam, modern, shabby chic и др... 

Откакто съм в София, съм имала възможност да декорирам само по една стая от местата, на които съм живяла, защото съм била, и все още съм, на квартира, и споделям останалите части със съквартирант и не съм изпитвала нужда да правя нещо различно за тях. Моите стаи винаги съм искала да изглеждат добре, защото аз се чувствам много по-добре, като всичко е подредено така, както искам. Преди време бях направила пост "Обиколка на стаята ми" в първата ми квартира в София, но от тогава много неща се промениха, доста неща "изхвърлих", други пребоядисах, абеее - да, почти нищо не е останало сякаш от онази стая, освен основните мебели, които си бях купила тогава. Ако ви е интересно, може да видите поста - тук.
Много се чудих как точно да оформя сегашната публикация и в крайна сметка просто реших да ви покажа някои от най-големите ми вдъхновения през времето в YouTube, които са останали в съзнанието ми по някакъв начин и които са ми носили много вдъхновениe и няколко по-наскоро открити такива, които ми носят същите неща.

That's Heart.
Един от първите ми най-големи вдъхновители, който и до ден днешен не спира да ме зарежда с желание да подобрявам интериора вкъщи е най-любимата ми влогърка - Heart. Нейният вкус адски много се доближава до моя, но напоследък аз съм няколко идеи по-мрачна и се опитвам да изчистя много от цветовете. Но все пак - розовото си е розово и сред по-чисти други елементи е супер идея и за мен. През годините тя сменя няколко жилища, които бяха страхотно обзаведени и декорирани, а и най-новата ѝ къща е пак прелестна.







Dulce Candy.
Не я следя изобщо, но си спомням, че преди време попаднах на неин клип и в главата ми брутално се е забила стаята ѝ, в която го снимаше. Оставям по-долу видео, за да видите, за какво говоря. Малко по-мрачно е, но все пак - женствено и цветно. Щеше ми се да има room tour, но и така горе-долу се добива представа за стила. Тъмни цветове, сребро и розови/цикламени елементи = <3.



Megan Parken.
И на нея не съм особено голям фен. Попаднах на канала ѝ още в началото, когато се зарибих да гледам YouTube видеа. Силно впечатление ми направи стаята ѝ. Не е изцяло по моя вкус, защото смятам, че е too much и бих премахнала доста "дранкулки", но много от нещата в нея бих искала да имам и използвам за обзавеждане на моята стая, особено огледалните мебели. Аааах.

     
Evelina. 
Ох, Evelina е второто ми голямо вдъхновение, дори по-голямо от Heart. Мисля, че нейният вкус ми пасва най-много и е най-сходен с моя. Освен, че харесвам страшно много интериорните ѝ решения, я харесвам и много като влогър. Повечето от видеата ѝ, откъм качество на заснемане, са на друго ниво и мисля, че заслужава да има много повече последователи. 







Mr. Kate.
Наскоро попаднах на нейния канал, който е страшно вдъхновяващ за разни DIY проекти, идеи за преобразяване на стаи и т.н. Много голямо впечатление ми направи видеото, в което показват преобразяването на спалнята на Andrea's Choice. Стаята не може да бъде повече по мой вкус. Искам я. Да. Да. Да. Хаха. 



Fleur DeForce.
Не я следя постоянно, но съм попадала и на други нейни видеа, в които видях, че определено има с какво да ме вдъхнови. Споделям това конкретно, защото толкова се впечатлих от идеята за кухня с огледални плочки, че няма как да не ви я покажа. Ако не видя нещо по-яко, един ден и моята кухня ще е с такива! Да! :D Целият тур все пак смятам за интересен. 



Lisa Pullano.
Последното вдъхновение, което ще споделя с вас е един тур на стая 5 в 1. Адски уникално организирано място, което дава много идеи за малки пространства. Като стил се доближава до моите вкусове, но аз бих премахнала доста цветове и бих вкарала малко по-мрачни нотки. 


Надявам се постът да ви е харесал и, ако имате подобен вкус, 
да сте открили вдъхновение в нещата, които ви показах. 

#comingsoon
Следващият пост ще бъде за това как освежих някои предмети и елементи в стаята ми.

Благодаря, че ме четете и наблюдавате! 

До скоро! 

Нина

No comments