AVON: Life by Kenzo Takada

No comments

На 29.09.2016 бях част от най-красивото и приятно събитие, на което съм била до сега. То беше по случай представянето на новия парфюм на AVON, съвместно с Кензо Такада. Имах усещането, че ще този път ще имам какво да снимам и си взех фотоапарата, нещо което правя все по-рядко напоследък, но се радвам, че го направих, защото сега освен, че ще ви разкажа за него и ще ви го покажа през моите очи. Приятно разглеждане! 

Събитието
Събитието беше в Sofia Live Club.
Още на входа ни посрещна уникална обстановка. Бях адски впечатлена, защото толкова перфектно се съчетаваха тъмнината с цветята и светлините, че това определено беше моето нещо. 
Снимка е правена с телефона ми.

Успях да заснема любимата ми Деси от прекрасния блог Mirsea's Wonderland, докато тестваше новото ухание на Avon. Ако все още не знаете за нея, което ще е много странно, защото тя е една от най-яките, хех, обезателно проверете блога ѝ! 
Sofia Live Club ни посрещна пременен в стила на Kenzo Takada. Цветя навсякъде.

Новата серия Avon Life by Kenzo Takada си има, както женски, така и мъжки вариант, да не се притеснят мъжете, че не е помислено за тях! 
От Avon се бяха погрижили да си прекараме много приятно, докато ни представяха Life.


Част от събитието беше и светлинно шоу.



А, тук съм с Петя от PetPanda, с която си правехме компания, хапвайки и пийвайки, хихи.
Снимка: AVON

AVON Life - Продуктите
Серията Avon Life се състои от парфюм, парфюмен лосион за тяло и парфюмен спрей-дезодорант. Както споменах и по-горе, има женски и мъжки вариант на комплекта. Женският вариант на аромата включва водна лилия, теменужка и ирис, а мъжкия - черен пипер, теменужени листа и кедрово дърво. Редовната цена на комплектите ще е 80 лв, като сега може да се възползвате от намалението и да се сдобиете с него на промо цена - 50 лв. Посетете сайта на Avon за повече информация и поръчки. 

Опаковката на женския вариант на парфюма е наистина пленителна. Специално създадена от Кензо Такада, като от Avon ни споделиха, че капачката е самият фамилен герб на Такада. 

AVON Life - Игра с награди
Покрай всичко с представянето на парфюма, Avon са създали и игра, в която може да участвате, като създадете свой модел рокля, и да я спечелите. Посетете сайта на парфюма - Живей красиво - за повече подробности. 
Това беше от мен! 
Аз много харесах аромата и отново благодаря на 
Avon за поканата и страхотното преживяване! 

Благодаря, че ме четете и наблюдавате! 

До скоро! 

Нина

No comments