Bright Sight: Остани жив в очите на умората

No comments


Обложка на "Остани жив в очите на умората"


Нещо изоставам напоследък с постовете, които съм планирала, но бях ангажирана с няколко неща, а и личната ми работа се засили, затова без много да обяснявам, пускам този пост да ви информирам, че моите приятели от българската пънк-рок/хардкор група Bright Sight издадоха третия си албум под името "Остани жив в очите на умората".

Много скоро ще може да го сваляте и слушате от iTunes, Spotify, Bandcamp и когато това стане възможно, ще update-на този пост, за да приложа съответните линкове.

Дотогава, може да чуете две песни от него (долу), а една от тях дори си има много свежо лятно видео, което ще ви стопли! Можете също така да прочетете изчерпателното ревю на албума в блога на един от най-близките ми приятели - Илиян - Scraggled Music.

Албумът може да бъде поръчван в официалната Фейсбук страница на момчетата, чрез лично съобщение, а ако желаете, може и на мен да пишете, аз ще ви свържа. Цената му е 7 лв. Момчетата са вложили много труд, а и малко групи са толкова последователни и активни в днешно време, поддържайки тази сцена жива, затова зслужават супер много подкрепа!











А сега ви оставям с малко снимки, които направих на самото промо на албума на 19.11 в Grindhouse.
Благодаря, че ме четете и наблюдавате! 

До скоро! 

Нина

No comments