Instagram #2016bestnine

No comments

Реших да завърша годината в блога, като споделя с вас моите най-добри снимки в Instagram и да се върна към конкретните моменти, които стоят зад самите тях, с няколко думи, още веднъж. Най-отдолу съм написала кои са темите и постовете, които може да очаквате от мен и моя блог през новата година.

Сайтът, който използвах, за да направя този колаж е 2016bestnine.com. Въвеждате си Instagram акаунта и той автоматично ви показва 9 от най-добрите ви снимки, събрали най-много сърчица. Приятно разглеждане и ви пожелавам незабравимо посрещане на 2017-та и бъдете много здрави, обичани и щастливи!

Бях в родното си градче за Коледа и, както повечето от вас знаят, там имам възможност да правя добри снимки на залези, защото имаме тераса с 180-градусова чиста гледка. И този път небето не ме разочарова и ми подари няколко наистина пленителни залеза, които споделих в Instagram. Явно последният за 2016 е най-харесваната ми снимки за годината, което е чудесно!


Тази снимка е част от кадрите от поста Outfit Of The Day: Black & White. Тя запечатва един от най-любимите ми outfit-и за 2016 година - невероятно удобен, съчетаващ любими дрехи в любимата ми черно-бяла гама. Преоткрих носенето на много тънки ризи, направо прозрачни, върху много тънки туники и това е една от комбинациите, в която често можехте да ме срещнете. На снимката се вижда и един от най-любимите ми аксесоари за 2016-та - раницата на Juicy Couture, за която вече ви разказвах в August & September Favorites'16.
Тук се спираме на една доста лична снимка, защото е публикувана точно на рождения ми ден и изобразява един невероятно мил жест, който няма да забравя и страшно много се радвам, че попадна в Топ 9, за да му отдам още по-специална почит. Майката на приятеля ми е страшна готвачка (да, знам, че ще прочетеш това и знам, че ще те зарадва :*, а и си е чиста истина!), прави и сладки неща така добре, както другите гозби, затова и тези мъфини трябва да знаете, че бяха невероятни. Използвам този пост, за да благодаря отново за мъфините и всичко останало, което получих в този ден!  
Това беше първата снимка, която качих, след като най-после взех решение да променя начина, по който качвам снимки в Instagram. Помня, че бях изпаднала в огромна дилема и се чудих дали да не я изтрия и да я кача с рамка, но тя започна да печели толкова сърчица, че вече щеше да си е чиста загуба, хаха. Добре, че не го направих, защото след това, с всяка следваща снимка, без рамка, която споделях, този начин ми харесваше все повече и повече, а сега го обожавам. Относно дървото, намира се в Борисова градина и е доста внушително на живо.

A photo posted by Nina Haveheart (@ninahaveheart) on
Още една доста лична снимка - на подаръците, които получих за рождения си ден от приятелите ми. Мнооого им благодаря, не трябваше да си правят целия този труд, но всичко ми хареса и се радвам, че ме познават така добре. Към подаръците добавям и сребърния череп-касичка, който исках супер много да си взема и успях, с част от паричния подарък. 

Снимката-доказателство, че понякога случайните неща, особено случайните кадри, могат да се получат по-добре от нагласените. Просто бях на точното място в точното време, направих я с един кадър. Една снимка, описваща есента в прекрасната ни София. 

A photo posted by Nina Haveheart (@ninahaveheart) on
Толкова се радвам, че и тази снимка попада в този топ, защото е снимка на едно от най-любимите ми открития за 2016-та година. Ще пиша за Skaptoburger в ноемврийските си любимци, но не мога и тук да не кажа, че Double Skapto Bourbon Burger (този на снимката) е Бургер на 2016-та за мен и Димитър. Знам, че почнахме малко по в края на годината да тестваме различни бургери в София, но да видим дали през 2017-та ще се появи нещо, което ще успее да измести Double Skapto-то от тази позиция. 

Днес пробвахме доставка от @skaptoburger чрез @bgmenu_official и останахме много доволни. 😊💟 Взехме си този път Double Skapto Bourbon и Димитър, който е мега луд фен на американските #FiveGuys, каза, че за първи път опитва нещо в България, което да се доближава до вкуса на Five Guys, а това е много голямо нещо, повярвайте. 😁💕 Този бургер се изкачи и в моя личен топ и в момента е на първо място до онзи #tommymels бургер, който ядох в Испания миналата година. 😋🍔 #burgertime #burger #love
A photo posted by Nina Haveheart (@ninahaveheart) on

Един от поредните дъждовни дни, в които излизам без чадър, но не защото го забравям, а защото нямам, хаха. През този ден трябваше да ходя да се ровя в Държавна агенция "Архиви" за една от работните ми задачи и добре се понамокрих. Единствената причина, заради която съм така безстрашна и все още не съм си купила чадър, е че живея доста близо до спирка, а и работя вкъщи, доста рядко ми се случва да излизам и да вали, хаха.

A photo posted by Nina Haveheart (@ninahaveheart) on

И последната снимка от Топ 9 е снимка на последния Outfit Of The Day: The Pink Bomber Jacket. #KENZOxHM, който качих. И, след като преброих, тази година се оказа, че съм качила цели 5 outfit-а, което си е абсолютен рекорд за тази рубрика! На тази снимка се вижда още един от най-любимите ми аксесоари за 2016-та - малката розова чантичка от колекцията на H&M и Kenzo.


#comingsoon
Нещата, които може да очаквате през 2017-та година са:
  • Месечните рубрики - Monthly Favorites, INSTAmonth, Monthly INSTAstories и т.н, със сигурност ще си вървят, както винаги;
  • В Monthly Favorites вече няма да виждате beauty любимци, защото съм подготвила съвсем нова рубрика за моя блог, която съм сигурна, че ще ви хареса - My Beauty Favorites. Тя няма да бъде месечна, а ще се появява винаги, когато се съберат повече от 2 beauty любимеца.
  • Другата нова рубрика, която мисля да стартирам е Empties. Имам събран материал за поне 3 поста от тази рубрика, хаха, но тъй като някои от нещата са доста отдавна използвани, могат да отпаднат. 
  • През новата година със сигурност ще направя пост Inspiration: Desk, след което ще последва и пост за моето лично работно местенце/бюро, в който ще ви направя тур, а може и да бъде под формата на видео.
  • Ще се постарая да направя пост за Chrome nails, защото имаше запитване за това. 
  • Предстоят и ревюта на няколко продукта-любимци и не само. 
Благодаря, че ме четете и наблюдавате! 

До скоро! 

Нина

No comments