January Favorites'17

No comments

След #ФотоДневник - INSTAmonth и INSTAstories, е време за третата месечна рубрика - любимците ми за отминалия месец - януари. Този месец ще ви покажа кои са моите любими зимни обувки, които ме спасиха през този сезон, любимата ми чаша и два т. нар. душевни любимци, които направиха месеца ми много вълнуващ. Приятно четене! 
Първите ми Converse
Вече ми е като навик да включвам новите си обувки в любимците, но тук положението далеч не е само - обожавам ги, защото са ми нови и яки, а аз винаги съм много развълнувана за нови готини модели. Истината е, че изобщо не включвам тези обувки, заради модела, защото, да си призная, не е от най-любимите ми дизайни. Включвам ги изцяло заради функционалността им и това, че ми осигуриха и продължават да ми осигуряват една суха зима. Както бях споменала, от години не си бях купувала модел, който да е подходящ за мокро време и определено улучих да ги купя сега, защото тази зима, за разлика от предходните, си беше повече от мокра, снежна, кишава, хаха. Определено успях да ги тествам качествено, защото имах няколко доста дълги разходки - в много сняг, в мокър сняг, в киша, в локви. Обещанието за непромокаемост беше спазено! Газих и продължавам да газя в локви, без после да ми е мокро на краката, просто върхът! Прекрасно е да не ти се налага да си гледаш нон-стоп в краката, хаха. Относно това дали пазеха и от студ - с по-дебели чорапи, нямах никакъв проблем, а и веднъж като ти загреят краката, после ти е много топло! Горещо ги препоръчвам! Моделът е Chuck Taylor All Star Tekoa Waterproof. 

Новата ми любима чаша
Много обичам чаши и откакто си купих златната от Starbucks, досега не се беше появявала някоя друга, която да мога да нарека - новата ми любима чаша. Безкрайно съм благодарна на Мани и Мартин, които ми подариха страхотния комплект на DelmarTe, за рождения ден, в който освен прекрасен чай, беше включена и тази прекраснотия - ръчно изработена, в красива форма, лека и удобна - перфектна. Сигурно повечето, които ме следват в Instagram са разбрали колко много я харесвам, защото се появяваше често по снимки, хаха. Според мен всеки трябва да пие кафето си и чая в чаша, която истински харесва, защото тя, като предмет, според мен носи определена енергия, която се пренася към напитката и оттам към нас. Знам, че звучи странно, но така смятам аз.

Снегът
Това не е първият път, в който включвам снега, като любимо нещо през месеца, защото всеки един по-обилен снеговалеж за мен е рай. Когато вали, изобщо не мисля за това какво ще е после - че ще мръсно, че ще е кишаво и гадно, просто му се наслаждавам изцяло, защото така или иначе не мога да променя факта, че после ще има и негативни неща, но защо трябва да ги преживявам преди все още да са се случили. Този път снегът беше много, толкова беше вълшебно, донесе ми много позитивни емоции и радост! Наистина ми е трудно да разбера как има хора, които не могат да му се насладят и как не виждат красотата на падащите снежинки от небето, но тъй като съм заобиколена и от такива, все пак се опитвам да ги разбера, трудно, но се опитвам, хаха. 

Room Of Alice
Много е готино да преживяваш неща, които досега не си. Първото ми летене със самолет беше едно такова - изцяло ново преживяване. Не знаеш какво да очакваш, озоваваш се в ситуация съвсем различна от всичко, което си преживявал досега, страхотно е. Първото посещение на стая от типа escape room, беше също един такъв момент. Радвам се, че ме поканиха да опитам, радвам се, че успях да го споделя с едни от най-близките ми хора, като им осигурих и на тях едно незабравимо приключение. Много благодаря отново на момичетата, стоящи зад Room Of Alice - много мили, трудещи се и заслужават похвала за това, че са успели сами да изградят стаята. Имам специален пост за целия ден, в който посетихме стаята, затова посетете го за повече информация -  

Благодаря, че ме четете и наблюдавате! 

До скоро!

No comments