One Of My Days: Starbucks & Star Wars

No comments

Ден, от онези с (почти) планувана програма. С Ан се бяхме разбрали да излезем и да опитаме нова бира в 100 бири, че имаме нещо като план да дегустираме поне 50 нови бири през 2017-та. Малко ни се промениха плановете впоследствие, но ще прочетете повече за това по-надолу. Приятно четене и разглеждане! 

Кафе, а докато го пиех гледах The Big Bang Theory, защото пак го почнах, дори съм на 8-ми сезон, хаха. Един от най-яките сериали е той! Ако не сте го гледали, поправете тази грешка. 
Откакто имаме телевизор в стаята, свързвам лаптопа си с него и гледам сериали, от леглото, което е повече от яко! А най-хубавото е, че Димитър ми каза за супер удобното приложение, което сваляш на лаптопа си, сваляш го и на телефона и го използваш, като мишка, с която управляваш лаптопа си, без да се налага да ставаш от леглото! За Android - Remote Mouse, велико е! 
Докато Шелдън ме забавляваше, реших да се и лакирам, с нааай-любимия ми лак! След това се оправих, естествено, наконтих се и излязох. 
Хрумна ми, че можем да снимаме и един Outfit Of The Day, защото носих с мен фотоапарата, но някак всичко беше твърде набързо и после така и не успях да се харесам на ключови снимки, затова споделям само тази, защото ми е любима и много благодаря на Ан, че ми я направи.

И двете бяхме гладни и решихме да влезем да си вземем нещо от Starbucks, а впоследствие решихме да останем и да пием нещо, на топло, а после просто да идем да си купим бира за вкъщи. Имаха някакви много фотогенични донъти, от които не си взех, но вижте колко са сладки! 
Взехме си по нещо за пиене и сандвичи. Много харесвам всякакъв вид от тези триъгълните, които продават, както в Starbucks, така и на други места - всички са ми супер сочни и, ако съм навън и не мога да измисля какво да ям, често посягам към тях. Аз пих Cinnamon Dolce Latte - страхотно е, но в последно време, всеки път, когато пия нещо, различно от чай, ми се разтуптява сърцето и ми става много нервно и напрегнато. През този ден, отново ми стана така. Отдавам го на многото захар, която слагат, а може и да е от кофеина, или комбинация от двете. Определено вече смятам да си взимам или най-малкия вариант на напитките или чай, без никакви подсладители, както го пия обикновено. 
Решението да идем в Starbucks, за да пийнем нещо и да си поговорим на спокойствие, беше чудесна, защото малко по-късно разбрахме, че магазинът на 100 бири не работи в неделя и дори не успяхме да си вземем бира за вкъщи. 


Винаги, когато излизам, имам набелязани няколко места, които искам да посетя и, ако мога, обичам да съчетавам няколко неща едновременно - така си спестявам излизания, пари за градски и най-вече - време. През днешния ден, трябваше да идем до Зоя, защото бях останала почти без шампоан, а си бях харесала един от там. А по-конкретно - посетихме Zoya.BG - Билки, масла, козметика.
Шампоанът, на който бях хвърлила око, е на марката Konopka's - нова за мен. Няма какво да си говорим - опаковките привличат, хубавият дизайн е ключът към успеха до голяма степен, заедно с качеството, де, но нали знаете - по външността посрещат... След като ме привлече дадена опаковка, винаги започвам да изследвам другите неща, които винаги са по-важни за мен и определящи дали ще купя даден продукт, а в конкретния случай - състав и обещания.

Избрах да тествам шампоана им за обем, защото все към това се стремя - добро измиване и обем. Цената им е много приемлива, предвид по-изчистения състав и количеството от 500 мл. Мирише толкова истински и натурално на билки, че е чак нереално. В Instagram пост ви обещах, че ще споделя първото си впечатление за него в този пост и, след като имах възможността да го използвам вече веднъж, искам да кажа, че е жесток! Прави много пяна, измива повече от перфектно, а после косата ви ухае на билки. Реално това е всичко, което мога да кажа засега. След като свърша опаковката, в някой бъдещ пост от серията - Празни опаковки, която предстои да се появи, ще ви кажа финалните си мисли за него. 

Вкъщи ме очакваше хапване от Dominos. Събота и неделя поначало са нещо като дни за "кръшкане"- мързелуване и ядене на готова храна. Много харесвам пастите им, макар понякога да не са толкова сполучливи (последната Карбонара, която ядох, беше ужасна - все едно бяха изсипали половин чаша вода, преди да ми я донесат - толкова беше блудкава и безвкусна). Засега тази с пеперони винаги е била върховна, а както и пилето им! *Да знаете - всичко си рециклираме след това, призовавам и другите да го правят. Поне това." 
За един страхотен финал на деня, гледахме Star Wars 4 и 5.

Благодаря, че ме четете и наблюдавате! 

До скоро!

No comments