About

Здравейте, 

Казвам се Нина, а това е моят личен блог. В него пиша за всичко, което обичам и от което се интересувам -  чиста козметика, пътешествия, природозащита, храна, чай, мода... 

Текстовете са авторски, освен, ако не съм цитирала друго лице, което ще бъде изрично упоменато. Ако желаете да използвате текст от съдържанието на блога, моля да ме попитате, преди да го направите, и задължително да дадете препратка.

Снимките също са авторски, освен, ако не съм посочила друг източник. Моля да попитате, ако искате да използвате някоя от тях.

Мнението ми е лично и искрено. Споделям изцяло това, което мисля и се опитвам максимално да помогна на всички, които ме четат. Не очаквайте да лъжа за продукт, дори и да ми е бил изпратен за проба. Не съм експерт по козметика, всички ревюта, които правя, се основават на моите впечатления, като обикновен потребител. 

Преди да ми се доверите изцяло, вземете предвид следното (относно козметичните теми):
  • Кожата на лицето ми е смесена - омазнява се в Т-зоната, но имам сухи участъци около веждите и в сгъвките на носа. Понякога кожата се осушава повече от нормалното и около устата. Цветът й е светъл. 
  • Кожата на тялото ми е смесена. Най-сухите участъци са ръцете ми. 
  • Косата ми е суха в краищата и се омазнява в корените. Средно гъста и със средно тънък косъм. Чуплива е.
Сътрудничество

Приемам продукти за проба и ревю, но искам да уточня, че се интересувам и използвам предимно натурална и органична козметика, що се отнася до бялата, при декоративната си позволявам (все още) да използвам всякакъв вид. Отворена съм и към различни други видове колаборации.
Важно: Това, че се съгласявам да изпробвам продукт/тествам услуга, не означава, че непременно ще бъде представен/на в блога или някоя друга моя социална медиа. Ако го направя, трябва да сте наясно, че мнението ми ще бъде напълно обективно и искрено. 

Може да откриете всички видове сътрудничество между моя блог и социални медии с представители на фирми, PR-и и др. в tab "Collabs". 

Ако искате да отправите своето предложение, може да ми пишете на ninahaveheart@abv.bg

Може да ме откриете и тук:
Раздели

"About" - Съхранява информация за блога - снимки, текстове; информация, която трябва да знаете, преди да ми се доверите, както и линкове за контакт в различни социални мрежи и електронна поща; информация за PR-и и представители на фирми; информация за рубриките и разделите в блога.

"Personal" - Събира всички постове, които по един или друг начин са лични. Някои от тях съм причислила и към други раздели или рубрики, но са пряко свързани с мен и моя живот. Включила съм и тагове, в които отговарям на различни въпроси, както и постове, в които разсъждавам върху различни теми. В този раздел има и т.н. "random" постове. Може да срещнете и постове от рубриката Life Updates, която не се появява често, но е част от съдържанието на блога.

"Travel" - Тук основната тема са пътешествията и с постовете си от този раздел ви развеждам из различни места в България, а и не само, като основният фокус е върху природата.

"Beauty" - Всички постове, чието съдържание включва козметика - любими продукти, ревюта, козметични придобивки и т.н. и други "beauty" ориентирани неща.

"Style" - Постове свързани с моя личен стил и модни предпочитания.

"Reviews" - Ревюта на козметични продукти и други неща.

"Hauls" - Разделът включва постовете с придобивки или т.н. "Hauls" - козметика, чай, дрехи и др.

"Green" - Темата на постовете е опазването на природата и зелената идея. Ще видите постове свързани със защитени обекти, природозащитната дейност в България, WWF България и др. 

"Healthy" - Всички постове, които признавам за здравословни. Включват - съвети за по-здравословен живот и хранене. 

"Tea" - Всички постове, чиято основна тема е чаят.

"Food"- Постове свързани с храна, рецепти.

"TL;DR" - Това е поредица от кратки постове без конкретна тематика - абсолютно разнообразни. Постовете от този раздел намират място и в някои от другите раздели в блога.


Рубрики

"Monthly Favorites" - Ежемесечна рубрика, в която ще откриете любимите ми неща за месеца - дрехи, аксесоари, любими събития и всичко, което към класифицирала за любимо за дадения месец, без козметични любимци, които са в отделна рубрика.

"My Beuaty Favorites" - Рубриката е свързана изцяло с козметика и красота и ви показвам любимите си козметични открития, като рубриката се появява, когато натрупам поне 4 любими продукта.

"Empties" - В тази рубрика показвам изразходвани продукти, през някакъв период от време (няколко месеца), като споделям своите финални впечатления за тях и споделям дали бих ги закупила отново.

"INSTAmonth" - Това е месечна рубрика, която представя избрани снимки от профила ми в Instagram, заедно със заглавията, които съм им поставила в момента на тяхното публикуване. Може да включва и кратки допълнителни описания на снимките, но не винаги. Ако изберете да разгледате тази рубрика, в нея ще срещнете и постове от рубриката "My INSTAstories", която също е месечна рубрика, в която споделям повечето от Instagram Stories, които съм споделила през месеца, без boomerangs и видеа.

"One Of My Days" - Идеята на рубриката е да представи един от моите дни в снимки и текст. За да подготвя поста, аз хващам фотоапарата (или телефона) и заснемам отделни елементи от своя ден, след което обяснявам с няколко думи за него. Включвам - заниманията си, част от дневното си меню, местата, които посещавам, и препоръчвам различни неща, които и вие може да опитате.

"Outfit Of The Day" - Идеята на тази рубрика е всеизвестна, защото постове от този тип се правят в почти всички видове блогове. С тях се представя цялостната визия, която е избрана за съответния ден. Дава се информация за марката на дрехите и аксесоарите, както и мястото, от което могат да бъдат закупени.

"Tea Of The Day" - Рубриката представя по един различен вид чай всеки път. Минава през информация за вида, снимки на чая преди запарка и няколко думи за мирис, цвят и др; информация за приготвянето му; снимки на чая след запарката и няколко думи за получения резултат; информация за цена и мястото, от което може да бъде закупен.

"Eco Of The Week"- Рубриката е изцяло на тема природозащита - различни кампании; организации и техните практики; различни проекти, които действат по решаването на един или друг проблем; горещи точки с екологични проблеми; корупционни схеми, свързани с унищожаване на природата; начините, по които обществото може да се включи в природозащитната дейност и т.н. И това най-общо казано. Всичко, което смятам за важно и което е свързано с природозащита, ще бъде част от тази рубрика.

"Inspiration" - Рубриката включва различни видове вдъхновения - модни вдъхновения, вдъхновения за интериорен дизайн, вдъхновения за декорация и др.

"Disappointments" - Тази рубрика е противоположна на горната и включва нещата, от които съм се разочаровала. 
Благодаря, че ме четете и наблюдавате!
Поздрави,
Нина

No comments