Забравихте ли ме?

1 comment
Много време мина от последния ми пост!
През всичките тези дни, през които ме нямаше, успях да си почина повече от достатъчно, защото, както знаете, Ректората на Софийския университет беше изцяло окупиран и не протичаше нормален учебен процес, но съм сигурна, че беше за добро! О-СТАВ-КА!
Известно време бях в родното градче, но се върнах в София, за да изнеса първия си пробен урок в училище, който е част от педагогическата ми практика и който премина чудесно.
Гостувах на приятеля ми, а сега най-после се прибрах в квартирата и се настройвам на честота "ходене на лекции и упражнения". 

Идеите ми за постове все още си стоят, рано или късно ще ги осъществя, но наистина не мога да бъда като онези блогъри, които пишат само, за да поддържат интерес у другите. Не мога да пиша по задължение, защото няма да го правя от сърце и съм сигурна, че няма да ми се получава така както, ако го правя с желание. 

Много скоро ще направя един голям пост, който ще бъде - September/October/November Favorites, хаха, много се забавих, но имам какво да споделя. 

Другият планиран пост, който може да изпревари предния, е - Second hand Haul, в който ще ви покажа какви красоти си взех. ^^

А сега - отивам на протест и каня всички да се присъедините към нас пред Парламента.

До скоро! 
Нина
<3

1 comment

  1. нямам търпение за second hand haul, страшно яки неща излизат от тези магазини

    ReplyDelete