Приключения във Влахина + VLOG

8 comments


Съвсем спонтанно, вдъхновена от Стоян, реших да влогвам през почивните дни, които прекарахме на селото му. Искам само да се извиня, че качеството на влоговете не е много добро, но снимах с телефона и няма как да е по друг начин. Все пак мисля, че се вижда една голяма част от нещата, които искам да ви покажа и няма да останете съвсем разочаровани. 

Ще ви помоля, ако преди сте били абонат на канала ми, да се абонирате отново, защото преместих старите 2 видеа в нов YouTube канал, който ще използвам и ще бъде официален. Ще се радвам и тези, които не са били абонати, да се включат. Това определено ще ме мотивира да развивам канала. Благодаря! Приятно гледане.


В този пост ще ви споделя и снимките, които направих. Надявам се, че ще компенсират с малко по-добро качество. Може някои от тях да ви се сторят познати, защото това чудно местенце беше вторият пост, който създадох, на тема "пътешествия" в блога (може да го видите - тук), но се надявам и да ви изненадам с по-красиви кадри! :)))

За по-добро качество: Flickr link.
Flickr link.Flickr link.


Благодаря за вниманието!
Поздрави,
Нина

8 comments

 1. Много хубави снимки! :))
  С каква програма ги обработваш?

  ReplyDelete
  Replies
  1. Благодаря!
   Обработвам с Adobe Photoshop CS5.1.

   Delete
  2. Благодаря за бързия отговор.
   Ще ми бъде много интересно ако решиш да направиш tutorial на процеса на обработка на дадена снимка.
   Поздрави!

   Delete
  3. Да, точно такова нещо мисля да направя някой ден, че на много хора им е интересно и искат да видят. :D

   Delete
 2. Каква красота, чувствам се като прашинка сравнение с природата. България е толкова красива, прекрасни снимки и прекрасна земя.

  ReplyDelete
 3. И на мен ми е много интересно да видя как си обработваш снимките! Не знам за кой път ще ти го кажа, но са просто страхотни <3 <3

  ReplyDelete
 4. Обожавам снимките ти, пия си кафето и имам чувството, че съм на тераска с изглед към планината и мога да усетя чистия въздух и чуруликането на птичките! Страхотни са и са изключително вдъхновяващи!
  Може ли да ползвам една от тях за фон на десктоп?

  ReplyDelete
  Replies
  1. Ау, това е един от най-милите коментари, които съм получавала!
   Благодаря и много ясно, че може! :)

   Delete