UPDATE: Чирпан ме посрещна така

4 comments

Да. Така ме посрещна родното градче. Отново. Подобаващо. Не се бях прибирала от толкова много време, че ми се струва странно, че сега съм тук. Навън е топло, няма сняг. Няма и да завали за Коледа, но какво да се прави. Важното е, че все някога ще завали, а ако не завали, ще се преместя да живея в друга държава... Или в планината? Да, планината е по-доброто решение на проблема! Макар че напоследък и в планините не вали много, но да... Планината винаги е добро решение. :D

Скоро наближава краят на декември, краят на 2014 година. През изминалите няколко месеца ми се случиха толкова много неща, че сега, като всичко около мен стана някак по-спокойно, някак не мога да осъзная как се е изнизало това време, а и това, че много скоро ще започнем отброяването на дните и месеците отначало. Пф. Мразя това, че декември отлита най-бързо... Точно декември. Моят декември. 
Мисля, че вече го споменах в друг пост, но и вие виждате, че тези месеци съм свръх нередовна с постовете. Загатвам за някакви нови, но така не им идва времето. Няма да обещавам, защото не искам да се чувствам зле, че не си изпълнявам обещанията. Когато реша и имам муза, време и, както казвам, добро състояние на духа, ще пускам постове. Надявам се с времето да се стабилизират нещата около мен и да започна отново да пускам по 10-12 поста на месец, но знае ли се...

След 14-ти всичко започна да става малко по-спокойно и съм си казала, че до края на годината ще се опитам да карам на автопилот. Изобщо не смятам да се затормозявам с каквото и да е. Имам нужда от почивка. Психическа почивка. Дали ще ми се получи не знам, но ще опитам. Знам, че има хора, които ще ми помогнат да изпълня това желание, но и аз сама трябва да се взема в ръце. Да. 

А сега нещо по-позитивно... 
Пристигнала ми е чантата на Ted Bakeeeeeeeeeer. Да. Ох. Това е подарък от мен за мен за рождения ми ден, ще ви я покажа! Хохо. Чакам да ми пристигнат и Harney & Sons чайчетата - подарък от мен за мен за Коледа, хаха. Може да направя и чаен haul след Нова година. Не обещавам, но е възможно! 

На 18-ти бяхме на откриването на новия магазин на M.A.C. Cosmetics в Mall Of Sofia. Сигурно скоро ще направя малък пост за това, защото искам да ви покажа и моите снимки от събитието. :)

Хм, какво друго искам да кажа, хм? Май е това за сега.
Искам да ви пожелая едни прекрасни, 
изпълнени с много щастие и любов, празници! 
Бъдете здрави! <3 


Поздрави,
Нина

4 comments