UPDATE: Дъното

No comments

Хаха, какво заглавие само, доста драматично, нали? :D Но реално не е за нещо кой знае какво, а става дума за дъното - най-ниската активност в блога, откакто е създаден. Мда. Такова е. Каних си се аз в средата на месеца (юли), чак и в пост ви споделих, че се надявам през юли да вдигна активността спрямо май и юни, а то какво стана... Нищо, де..
Сесията ми свърши. Взех си всички изпити, което не знам как все още успявам да го правя, предвид факта, че доста ми омръзна цялата разправия с университета, а тя далеч не е малка, особено когато караш 2 магистратури наведнъж. Още малко остана.
Та... да се върна пак на активността - абе, не е като да нямам съвсем време за блога, но по някакъв начин съм си изгубила и тренинга, а и от там и внедряването на писане/снимане/редактиране в свободното ми време трудно се случва. 
А и не, нямам онова свободно време, което имах преди, а и тепърва ще се захващам с нови дейности и наистина, ама наистина нямам представа какво ще се случи с блога. Мислих си дали да не ви кажа "чао" официално и да го затворя за известно време, ама пък си викам..., че малка активност е по-добре от без абсолютно никаква.
Ох, а какви планове имам само за постове. Големи. Оранайзерът ми е пълен с листчета с идеи за постове, но тази секцията прилежно я прескачам, защото все нямам какво да отметна, хаха.
Абе, вече сме 8-ми месец, да, преди малко стана август. WTF. Аз точно 1 минута, преди да стане 00:00 си подпалих пръстите да пиша това. Леле... Как лети времето. Много искам да лети все така бързо до септември, ама след това да се забави значително. :D Ако може зимата да е по-дълга, моля. Нека и да е много студена, многооооо снежна и ледена, да компенсира за ада, в който се пържихме предните дни. 
Сега... ах, сега времето е прекрасно. Тооолкова ми хареса как валя и гърмя, как се разхлади и какъв хладен ветрец полъхва в момента, че не мога да ви го опиша и въпреки, че днес (тоест вчера) настроението ми никак не беше окей, това определено пооправяше нещата.
Брей, този пост е странен. Пиша абсолютно каквото ми дойде на акъла. Не съм планувала изобщо, хаха. Ама ми харесва как се получава. Сигурно и на вас ще допадне, не знам. 
Тааа... аз продължавам да съм си все така активна в Instagram, въпреки че нещо напоследък и там замрях, ама това няма да е за дълго. Скоро се прибирам в Чирпан, а от там знаете много добре какво ви чака - залезииииии! :D Ще пусна и INSTAjuly тези дни, а вие може още сега да разгледате всичките ми снимки и да ме последватееее - тук.
Дали да спирам да пиша? Хм, нищо друго интересно не ми идва на ум. А, да - снимката по-горе е от последния концерт, на който бях - CARNIFEX. Беше хубаво. Чакам с нетърпение ENTER SHIKARI. :3
Лелеееее, сетих се, че след 2 дена блога става на 2 годинки. Честно ли? Хихи. 

И така. Хубаво ми стана, след като написах този пост, хм. 
Хубав уикенд ви пожелавам и до скоро (каквото и да значи това за мен, хаха)! :3 

Поздрави,
Нина

No comments