SEPHORA Christmas Collection Party

No comments

Преди една седмица имах прекрасната възможност да бъда част от едно събитие, а именно - партито за представянето на зимната колекция на Sephora. Получих любезната покана от организаторите, зарадвах се и леко притесних, но все пак реших да присъствам, защото двете с Пирина взаимно се окуражавахме наистина да не пропускаме това мероприятия. С нея се уговорихме да се чакаме пред сградата, в която беше ресторант Таван, където щеше да се проведе и самото събитие. След малка "борба" за такси от бул. България, най-после бях пред сградата и партито можеше да започне! Хехе. 
С Пири подранихме и първата задача, след като се качихме до 12-тия етаж, бе да излезем в откритата част на ресторанта, за да можем да снимаме невероятната гледка, която се откриваше. Ех, това ми навя спомени за времето, в което живеех на 15-тия етаж в Младост 1 и имах дори още по-жестока гледка!

При влизането в ресторанта погледът ми веднага се спря на масата със зимната колекция на Sephora. Големи красоти! Определено опаковките лъхат на зима и са толкова нежни и вълшебни! Ще видите и по-долу!

Следващото нещо бе да отдам внимание на храната. Е, аз не обичам да ям на места, където е пълно с снимачна техника, хаха, но пък защо да не снимам! В края на вечерта, Пири ми донесе жестоки бонбончета, които не можах да откажа. 
Виното нямаше как да го подминем. Тук наливат моята чаша, а аз снимам, защото... защо да не снимам! Този кадър ми е много любим. Бялото беше много приятно!
След хранителните и алкохолни занимания, се отдадохме на малко снимки, защото бяха изложени много неща, които не биваше да пропускаме, а и все пак затова бяхме дошли - да видим новата колекция и продукти на Sephora и някои други брандове, които можем да открием в магазините Sephora






Направила съм отклонение от продуктите, за да се отдам на социализация, нещо което напоследък рядко ми се случва. Тук е моментът да споделя радостта си от хората, които присъстваха на събитието. Истината е, че много се притеснявах, че няма да се впиша добре в атмосферата там, защото не съм типичен "beauty" блогър, нито страшно популярен или нещо такова, а на събитието имаше много от най-известните и успешни български блогъри и някак се притеснявах от цялото това нещо, но останах много приятно изненадана. Видях се най-после с няколко страхотни момичета от блогове, които съм чела и следя. Навсякъде лъхаше на много приятни емоции и доброжелателност и смея да твърдя, че ако ми се отвори отново такава възможност, ще съм много по-спокойна и уверена, защото няма нищо страшно в края на краищата! 



Но да се върнем на зимната колекция на Sephora.

Знам, че имам прекалено много козметични чантички and stuff, но не мога да отрека, че ми се прииска да притежавам тази на снимката! Блясъъък! <3
На тази снимка съм уловила три прекрасни дами, болгърки - Цветина, Диляна *съжалявам, че си леко скрита, имаше страхотен грим, който ми се щеше да се вижда на снимката* и Милена



А тук (вдясно) е част от прекрасната Мариета, която списва един от най-хубавите бюти блогове в България! Много се радвам, че имахме възможността да се запознаем, беше ми е страшно приятно! 



Това беше парфюмът, в който се влюбих! Ако минавате през Sephora, просто не пропускайте да му отдадете нужното внимание. Наистина е невероятен!
Получихме и чантички с подаръци. От Sephora определено са се постарали да не останем разочаровани. Аз получих 2 limited edition палитри на Sephora, 3 продукта от зимната им колекция, 2 лака и гланц, както и продукт на Benefit. 




Това беше всичко от моето приключение със SEPHORA България
Беше истинско удоволствие и отново благодаря за поканата и преживяването! 
#comingsoon
#GIVEAWAY
Както казах и във Фейсбук страницата си, реших да подаря един от продуктите, които получих, на някой от вас и съвсем скоро ще стартирам игра! Тук ще издам, че продуктът е именно една от limited edition палитрите.

Благодаря за вниманието и до скоро! 

Поздрави,
Нина

No comments