UPDATE: 2015

No comments

Ох, музата леко ме удари да напиша този пост и да го пусна точно на рождения си ден, но реших да го оставя за последен пост за 2015-та. Сякаш имах нужда да обобщя годината в няколко изречения. Бях решила да направя "ъпдейт" пост, но не и в този дух на писане. Но... 
1 година... Отлетя. Да, знам, банално е, бла, бла, ама как да не го кажа, като си е точно така. Странно е как миналата година по това време наистина си нямах идея как живота ми ще се развие, след голямата промяна, която настъпи тогава. Толкова много страх и въпросителни имаше пред мен... Определено всичко ме изненада. Наистина не съм си представяла, че нещата, които се случиха, могат да се случат. Не съм си представяла, че ще се озова на мястото, на което съм в момента, че ще бъда с хората, с които съм в момента. 
2015 си имаше от всичко. В началото бяха два доста празни месеца изпълнени по-скоро с безкрай въпросителни. След като няколко парчета от пъзела ми се наместиха по много странен начин, годината придоби един по-различен облик. *Знаете, че не говоря особено директно за личния си живот и много от моментите спестявам, естествено това винаги ще бъде така.* Пролетта сякаш донесе това, за което е създадена - ново начало. Лятото на 2015-та беше изпитателно, щуро, горещо, емоционално, изпълнено с приятели и летни нощи, работа и от време на време тотална почивка от всичко. През 2015-та ми се отвори възможност за нова работа, с която все още се занимавам, и станах стажант в още един отдел на WWF България, за което съм безкрайно щастлива! В университета си завърших и втория семестър от магистратурите благополучно. Есента дойде и създаде баланса, за който копнеех отдавна. 
И... най-после идваме до момента - края на 2015-та. Е, определено през този декември не скучая и няма да скучая. Списъкът с неща, които имах да правя за тази седмица (14-20-ти) беше огроооомен. Имах да се подготвям за ред събития и най-вече за едно пътешествие, за което нищо няма да кажа сега. Може да ме следите в Instagram, там най-вероятно е да се появи първо някаква информация. Иначе, след като се върна, смятам да направя пост със снимки и ще разберете къде съм била, определено! Много съм развълнувана.
Предната нощ отпразнувах и рождения си ден, скоро не го бях правила така мащабно и се получи много добре. Благодаря на всички, които присъстваха! Благодаря, приятели. Обичам ви!
След пътешествието, което споменах, следва второ - за отпразнуване на Нова година, затова просто не очаквайте нищо ново от мен поне до втората седмица на януари, 2016. Леле. Моля се само всичко да е наред. 
Пожелавам на всички Вас - весели празници! Имайте едни незабравими мигове с любимите си хора и Ви пожелавам много, многоооооо здраве и любов през новата 2016-та година! <3

Поздрави и до скоро! 
Нина

No comments