AVON & Poli Genova: Mark.

No comments

Наскоро организирахме прекрасна блогърска среща и си говорихме за това как всички смятаме, че блоговете са ни подарили толкова много - запознанства, приятелства, едни прекрасни моменти, които надали бихме могли да изживеем, ако не бяхме попаднали в т. нар. блогосфера. Основните виновници за всичко това, освен, че сме самите ние, са и хората, които ни събират по разни събития. Днес ще ви разкажа за едно такова - представянето на новата марка на Avon, чието лице е Поли Генова - Mark. 


На снимката съм с едни от най-прекрасните момичета и ако не ги следите, поправете грешката - Преслава от Games Of Fashion, Пирина от Empirina, Теди от Beauty In My Life и Мими от Mimi's Fashion Moments
Mark е нова марка, под която ще бъде представяна декоративната козметика на AVON. С това име ще срещнете както best seller-и, така и съвсем нови продукти. За лице на кампанията е избрана чаровната Поли Генова, която лично смятам за наистина добър избор. 

Изключително много ми допада дизайна на продуктите. Черно-бяла опаковка, за цветни и дръзки продукти - прекрасно! Може да ги видите в онлайн магазина, както и в рекламата на марката по-долу.

Освен всичко, Пол Генова изпълнява корпоративната песен на AVON - Споделяме едно сърце, която много скоро ще се сдобие и с видео клип. 


Благодаря, че ме четете и наблюдавате! 

До скоро!

No comments