June, July & August Favorites'17

No comments

Поредната доза изостанали постове, но пък с радост разказвам за нещата, които съм обикнала през юни, юли и август. Любимците ми за септември ще се появят накуп с тези за октомври. А много вероятно е следващият пост в блога да е от рубриката One Of My Days. Stay tuned и приятно четене! 

June

Боровец
През юни посетихме Боровец за Международната козметична конференция на Lidera Group. Заедно със Снежи и Мария бяхме поканени от самите организатори, както аз обичам да се изразявам - по блогърска линия. Някои от вас сигурно помнят лудите live включвания, които направихме в Instagram акаунтите на момичетата. За мен беше голямо приключение, защото имам някакъв ужасен страх от това да ме снимат за видео и още не знам как се съгласих. Но ми хареса! 
Цялото преживяване беше страхотно, но с такава компания няма как да е по друг начин. Хареса ми усещането, което ми даваше самият хотел "Самоков". Да, стар е, да, мирише на соц, но въпреки това има някакъв особен дух, който не витае в новите супер излъскани хотели. 
Черешката на тортата беше изпращането на залеза на последния етаж. Ако отидете в Боровец, непременно посетете панорамния ресторант на хотел "Самоков". 

Magic Double Chocolate
Това лято не спрях да ям сладоледи Magic. Най-любимият ми е Double Chocolate, който ми действаше като наркотик. Бих му връчила титлата "Най-любим сладолед на клечка". 4 вида шоколад в 1, как да не искаш да го ядеш за закуска, обяд и вечеря? Най-горният слой е твърда дебела шоколадова обвивка, а под нея се спотайва течна глазура. След глазурата следва обвивка от твърд черен шоколад, а след нея - сърцевина от шоколадов сладолед. MEGA. И другите видове на Magic изобщо не са за изхвърляне. Най-много харесвам - Double Caramel и Double Saspberry. Велики. 


July


New Coach Perfume
Поредният страхотен подарък-парфюм от любимата ми Мими. Много свеж аромат, доста по-лек от другите два мои любими на Tom Ford (Black & Velvet Orchid). След като го получих, определи аромата на юли. Не спирах да се пръскам с него. 

Sasa Ceser Salad 
Не съм супер фен на зелените салати, но тази е толкова богата на вкусове! Харесва ми нестандартната за Цезар добавка - суши, прави салатата доста засищаща и се вързва с всички останали съставки - бекон, крутони и сос "Цезар" с аншоа. Препоръчвам!


August


Reebok InstaPump Fury
Съвсем скоро ще имам повече обувки, отколкото дрехи. Вие кажете дали са ми мания! :D Не си бях купувала нови обаче от около половин година, а мечтаех за такива конкретно дори от повече време. Дойде момент, в който в любимия ми сайт - Zalando, имаше голямо намаление + още 20% off. Споделих с колеги и не ни се размина поръчка. Купихме 5 чифта (аз 2, да, но за другия ще разправям някой ден в Instagram). InstaPump не са типичните маратонки. С доста нестандартната си подметка, голям обем и груба форма, далеч не са за всеки, но определено са за мен. Омръзна ми от еднотипни форми и модели. Исках нещо различно, затова бях така привлечена от дизайна на InstaPump. 
Преди да ги получа, не си представях, че Pump бутончето изпълнява някаква функция, но се оказа доста важно, защото с него буквално си "напомпваш" обувките с въздух. Определени сектори се надуват, за да прилепнат перфектно по крака ти. Дава усещане за мекота, стабилност и комфорт. Подметката е много удобна и не е прекалено твърда, което е доста важно за мен. Съвсем сериозно планирам втори чифт в друга разцветка, а защо не и трети!

Coconut Chips
Известно време наблюдавах пакетите на bett'r из Instagram профилите на много хора, но така и не ги откривах по рафтовете в магазините. Един ден супер случайно ги видях в най-често посещаваната от мен верига - Billa, и си умрях от кеф. По-рано колега беше донесъл пакет в офиса и вече бях тествала. След като си купих два пакета, се влюбих. Доста нестандартен чипс, с който не бива да се прекалява, защото е тежък и с висока хранителна стойност. Харесвам и трите разновидности, но най-много май чистия със сол. Наскоро разбрах, че от марката са започнали да продават и кейл чипс с различни вкусове, но все още не съм се добрала до пакет.

Благодаря, че ме четете и наблюдавате! 

До скоро!

No comments