First Impression: LUSH Face Masks Samples

No comments

Обожавам маските на Lush. *За съжаление на бюджета ми обожавам прекалено много неща на Lush, damn. :D* Покрай няколко semple опаковки (и не само) успях да опитам много от видовете, но днес ще ви разкажа за 4 от тях, за които имам добре оформено мнение. Една semple опаковка понякога стига за 3-4 пъти нанасяне, в зависимост от вида на маската. Ако имате път към Lush, помолете да ви дадат да пробвате, ако ви е интересен някой вид, за да сте сигурни, че е вашето, преди да го закупите. Приятно четене! 
Mask of Magnaminty | 10 проби
Ако обичате маски с охлаждащо действие - това е вашата. Съвсем нормален ефект, имайки предвид, че в състава влиза масло от мента. Според описанието от марката, маската е предназначена за проблемна кожа, а в състава ѝ не влиза нищо друго освен натурални съставки. Лично на мен ми е една от любимите, защото охлаждащият ефект и аромат на мента успокояват не само кожата, но и мен самата. След отмиване кожата ми е гладка, мека и видимо успокоена. 

Cup O'Coffee | 15 проби
Ако обичате кафе и всичко с аромат на кафе, това е вашата маска. Аз имах усещането, че след отмиване би оставила мазен филм, но - не. Отмива се много добре, без да оставя мазна кожата. Харесва ми, че има по-едри частици, които ексфолират допълнително, докато я отмивам. Кожата е гладка, а опъване не се усеща почти. 

Oatifix | 5 проби
Мирише много сладко и приятно. Разнася се малко трудно и е добре да я нанасяте над мивката, за да не оцапате навсякъде. След отмиване оставя мазен филм, но тъй като я ползвах преди да се окъпя, по време на душа явно го отмих. Кожата ми беше само невероятно гладка и мека, без никакво опъване. Маската е върховна. 

Cupcake | 5 проби + 1 цяла опаковка
Бих обявила тази маска за личен фаворит. Разнася се по-лесно като използвам малко вода за разтваряне. Усеща се леко опъване, докато засъхва, но след отмиване лицето остава безупречно - меко, гладко, избистрено, с намалено зачервяване. Ароматът е просто най-якият! Супер препоръчвам. 


Освен че може да се сдобиете с мостра на различни продукти във всеки магазин на Lush, както споменах по-горе, можете и да размените 5 пълноразмерни опаковки, за цяла кутийка със свежа маска. Супер сделка, като имаме предвид, че маските им не са от най-евтините на пазара.

Разгледайте всички предложения тук - маски или свежи маски.
Благодаря, че ме четете и наблюдавате! 
До скоро!

No comments