REVIEW: Kiwi Natural - Yellow Rose Body Marmalade

3 comments




Днес ще ви разкажа за продукт, 
който ми беше изпратен от Zoya.BG 
(споменах ви за него - тук) и който 
от много време желаех да пробвам. 






Съдържание *от Zoya.BG*:
Съдържа масла от ракитник и кокос, масла от карите, макадамия, жожоба, етерични масла от роза дамасцена, масло от авокадо, масло от семки на малина и др.
Цялото съдържание:
Cocos nucifera oil*, Butyrospermum parkii*, Copernicia cerifera wax, Vitis vinifera oil*, Prunus cerasus oil*, Prunus armeniaca oil*, Macadamia integrifolia oil*, Triticum vulgare oil*, Hippophae rhamnoides oil*, Oenothera biennis oil*, Simmondsia chinensis oil*, Essential oil of Rosa damascena*, Persea gratissima oil*, Ribes nigrum oil*, Rosa rubiginosa oil*, Actinidia chinensis oil*, Rubus idaeus oil*, Vitamin E. 
* certified organic ingredient
100% натурален  и 89% органик.
Цъкнете върху снимката, за да я видите по-добре.






















Цъкнете върху снимката, за да я видите по-добре.

Характеристики на продукта:

  • Опаковката е една от най-сладките. Симпатично матирано зелено бурканече с метална капачка с винт. Признавам, че вида ме привлече първоначално и заради него желанието ми да притежавам продукта нарасна. Другото впечатляващо в опаковката е етикета. От марката са се постарали всичките им продукти да имат добър вид, което определено привлича клиенти.
  • Споменавала съм и друг път, но не обичам особено аромат на роза. Но е странно, че се влюбвам във всички козметични продукти, които съм използвала с подобен аромат. Ароматът на този продукт е на роза, но по-нежен и сладникав. 
  • Консистенцията ме изненада. Очаквах да е доста по-течна, а се оказа много твърда. Омеква когато се нагрее от пръстите ви или от досега с кожата и разнасянето на продукта не е проблем. 
  • Продуктът е икономичен, но ако го използвате само за отделни части от тялото, като мен. Иначе е сравнително малко количество и, сами разбирате, че ако решите да се омазвате целите, няма да ви стигне до никъде. :D




















Личен опит и впечатления:
Аз имам суха кожа на ръцете и почти всички мазила, които притежавам, използвам основно върху този участък от тялото. Конкретния продукт използвам върху целите ръце, шията и деколтето, защото хидратира добре. Продуктът е мазен и оставя лек филм за по-дълго време, но лично за мен това не е проблем. Освен подхранващо и хидратиращо, действа и успокоително, защото ухае много приятно. Бих си купила и друг вид от мармаладите, а и скрабовете ме привличат много. Вижте всички предлагани продукти на марката в Зоя.БГ - тук.























Допълнителна информация:
  • Количество: 120 мл
  • 100% натурален, 96% органик
  • НЕ е тестван върху животни
  • Веган
  • Срок на годност: 6 месеца (след отваряне)
  • Може да бъде закупен от - тук или от Смесен магазин
  • Цена: 28 лв.
Оценка: 6.0/6.0
Поздрави,
Нина

3 comments

  1. Бурканчето наистина е супер сладко, а мармалад за тяло звучи някакси - божествено!

    ReplyDelete
  2. Предполагам консистенцията му е такава заради кокоса :) Изглежда наистина много примамливо, но аз имам проблем с подобен вид продукти, защото ползвам по много и не мога да се спра, особено ако миришат примамливо... Но предполагам, че ще го пробвам, маслото от кокос ми действа невероятно и обожавам миризмата на роза :)

    ReplyDelete