One Of My Days: Неделя, 11.05.2014

1 comment























Добро утро от кафето с мляко в чашката, която казва "Drink more tea..." и супер "здравословната" ми закуска, която реших този път да си спретна, като вечерята в първия такъв пост (цък). Напоследък често се изкушавам от хляб и течен шоколад, а доскоро изобщо не хапвах хляб, а ако го правих, то беше в минимално количество. Но извън тези отклонения, нямам търпение да дойде сезона на хубавите домати и краставици, а после и на прасковите и да живея само на салати. Наистина имам нужда от свежа храна.  

След като свърших задачите вкъщи, със Стоян и сестра му - Мони, се отправихме към The Mall, защото Стоян имаше малко работа на едно геймърско събитие, а ние искахме да се разходим.

Посетихме Stradivarius, Bershka, Pull&Bear и H&M, но за мое голямо успокоение, не си харесах абсолютно нищо и все повече се надъхах да тръгна на поредното приключени в някой магазин "втора употреба". 
































Тъй като имахме време за губене, пийнахме по нещо в Starbucks, хапнахме в Subway и Стоян ни се обади, че е готов и може да тръгваме. Преди това, минахме и през Lilly, че Мони искаше BB крем, a аз си взех така прехваления от всички зелен Oil-Based лакочистител на Lilly. 


Отправихме се към мястото, за което бях най-развълнувана и чаках с нетърпение да стане време, за да го посетя - магазин "Дрога". Както писах в последния пост от рубриката "Tea Of The Day" (тук), наскоро веригата отвори магазин в София и вече, без да се налага да пазарувам онлайн, мога да ида и да си взема всичко нужно на място.


И само да кажа, ако не съм го направила до сега - това не е реклама, не ми е платено, за да пиша за магазина, но както споменах вече, този магазин беше първият, чрез който се докоснах до света на чая, а и откакто опознах хората, които са част от него все повече искам по един или друг начин да споделям това, с което се занимават. Защото, ако изключим взаимните (предполагам) симпатии, магазинът е един от най-стабилно заредените с чай магазини, а и не само с това. Имам какви ли не прекрасни и здравословни неща!





















За чайчетата, които си взех, няма да говоря, защото скоро ще направя втори Tea Haul и ще ви ги покажа по-добре. С тази снимка само загатвам! :D :))) <3 Наистина съм развълнувана да ги опитам и веднага, щом публикувам този пост, отивам да си направя един от тях! ^^
























Благодаря ви, че ме четете! 
Поздрави,
Нина

1 comment

  1. Яката закуска ммм... Подкрепям идеята за секънда :)

    ReplyDelete