One Of My Days: Залезът

9 comments




Пф, от толкова много време не бях тършувала в магазини "втора употреба", че не за вярване. Точно за това не посмях да откажа на предложението на любимата ми колежка и приятелка - Мария, да излезем и да се разходим до едни от любимите ни такива магазини и няколко нови. Знаех, че сега е моментът да го направим (петък, 06.06.2014), иначе това можеше да почака още доста в списъка ми с неща, които трябва да направя. 





Основната цел на днешното излизане се знаеше още от предходния ден, бяхме се уговорили. Станах, минах през банята, пропуснах кафето, но реших този път да отделя повече време за грима си. Предишния ден ми бяха пристигнали нещата от Балев Био Маркет и имаше какво ново да изпробвам. За любопитните - не се притеснявайте, скоро ще ви покажа какво си взех от един от любимите ми био магазини! 

След като приключих с гизденето, се отправих към уреченото място, на метри от първия магазин от тези, които щяхме да посетим.

До сега не бях влизала в него, но останах супер очарована - повечето от дрехите бяха като нови, а цената беше ниска. Купих си почти всички неща за деня именно от този магазин - намира се до гара Подуяне, точно срещу спирката на трамваите.

Посетихме и нашия любим магазин на Лъвов мост, но аз лично останах много разочарована този път. Купих си само една риза.
Преди да се разделим, посетихме един огромен магазин за дрехи "втора употреба", в който не бях влизала до сега, но нямахме много време да разгледаме както трябва. От там си взех поличка.
Направихме си набързо selfie и трябваше да се разделим.

Прибрах се и, както често правя, ако съм се върнала по-рано вкъщи, си направих кафе. 
Не мога да се нарадвам на цъфналите рози наоколо. Божествени са. <3 


Реших да напиша и поста May Favorites'14, че през почивните дни ме очакваше много работа, във връзка със заверката на преддипломния педагогически стаж. 

Едно от менютата ми за деня беше тази салата - домати, краставици, червени чушки, пресен магданоз, кашкавал, извара, зехтин и сол. Обожавам да си правя такива бъркочи и мога цяло лято да карам на само на такива салати. Често ще ги виждате в постове.

А този залез беше неописуемо великият финал на деня.

#comingsoon
Както вече споменах, съм подготвила изненада за вас, но нямам възможност да довърша приготовленията, за да мога да я покажа. Все пак се надявам в най-скоро време да се случи, проверявайте блога, за да не изпуснете! ;)))
#ninaaskyou
Пишете ми отдолу дали искате да направя втори second hand haul, за да ви покажа нещата, които си взех през този ден.
Не забравяте да оставите своя глас в анкетата, която се намира в дясната част на блога, под пандичката.

Поздрави,
Нина

9 comments

  1. Страхотен пост:) Нямам търпение да видя какво си взела :)

    ReplyDelete
  2. Отново страхотна публикация!Да,с удоволствие бих видяла какви са новите ти покупки :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Благодаря! :))) Радвам се, че проявявате желание!

      Delete
  3. Love this post ;) аз съм за да ни покажеш какво си си взела :))

    ReplyDelete
  4. Много хубав пост, Нин :) Кое е хубавото ти nude червило? Много хубав грим. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Благодаря!
      Много скоро ще направя пост и ще разбереш! :)))) <3

      Delete
  5. Много хубав пост, Нина! Ще се радвам ако направиш и пост за нещата, които си си купила. (:

    ReplyDelete